Što vi mislite?

Milanović i Grabar-Kitarović besprijekorni i gotovo modno usklađeni na sučeljavanju na Novoj TV

Sučeljavanje kandidata na Novoj TV Sučeljavanje kandidata na Novoj TV DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sučeljavanje kandidata na Novoj TV Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na Novoj TV Uoči sučeljavanja na Novoj TV Sučeljavanje kandidata na Novoj TV - 2 Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV - 1 Zoran Milanović stigao na sučeljavanje Nove TV +0 Sučeljavanje kandidata na Novoj TV - 1 Galerija

Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović zablistali su na sučeljavanju na Novoj TV.

U programu Nove TV trenutno je u tijeku završno sučeljavanje dvoje predsjedničkih kandidata - Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Želim mu sve najbolje" Mišo Kovač pomalo drhtavim glasom otkrio koga će podržati na izborima: "Jer bit će muvana ako ne dobije!"

Oboje kandidata se u programu uživo tom prilikom pojavilo u elegantnim izdanjima, mogli bismo reći čak i gotovo modno usklađenima. Naime, i Milanović i Grabar-Kitarović odlučili su se za tamne kombinacije, on s hlačama, ona sa suknjom, a oboje su se odlučili odijenuti bijele košulje. Jedinu veliku razliku čini samo kravata kojom je Milanović upotpunio svoj stajling te već prepoznatljiv lančić Grabar-Kitarović s privjeskom križića.

Čija se kombinacija vama više svidjela?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +4 Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene