Na humanitarnoj modnoj reviji u ulozi manekenki našla su se brojne poznate dame iz javnog života.

Galerija


Na humanitarnoj modnoj reviji "Kreirano srcem" koja je održana u zagrebačkom Muzeju Mimara, u ulogama manekenki našle su se brojne poznate dame, a i u publici su viđena poznata lica.

Vezani članci Valentina Walme (Foto: John Pavlish) Za prelijepom Tinom svi su se okretali: Najpoznatija hrvatska plesačica ispod sakoa nosila samo grudnjak Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Istaknula noge u seksi kožnoj haljini: Svi su se složili da zgodna Splićanka nikad nije bolje izgledala

Modnu reviju nosile su tako odvjetnica Jadranka Sloković, kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović, radijska voditeljica Ivana Mišerić, ministrica Marija Pejčinović Burić, glumica Ana Gruica,  plesna koreografkinja Larisa Lipovac Navojec i mnoge druge.

Među slavnim licima koja su pratila reviju iz prvih redova isticalo se ono Ane Karamarko, supruge bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koja se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti.

Revija je održana u organizaciji Ministarstva turzima u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, sa svrhom pomaganja udrugama HURID i DAR.

Glazbene mega zvijezde za videospotove birale su Hrvate! Koga su sve proslavili?

Glumački dvojac urnebesnim videom potvrdio ono o čemu se predugo pričalo i oborio fanove s nogu

On je ulični svirač i ne libi se priznati od toga živi i pristojno zarađuje: ''Ogovarali su me''