Ne mogu svi biti pobjednici – ovo su najružnije haljine na crvenom tepihu.


Ljepotice Lena Dunham, Sarah Paulson i Mayim Bialik na dodjeli Emmy nagrada bile su u centru pažnje zbog odjevnih kombinacija koje su izabrale.

Vezani članci Sarah Paulson i Holland Taylor Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Ove poznate dame ranije su ljubovale s muškarcima, no zasitile su ih se i sad su u vezama sa ženama

Zvijezda serije 'Girls' i u seriji i u privatnom životu voli isprobavati nove i neobične stvari i upravo se toga držala pri biranju toalete za ovu važnu večer. Lena Dunham pojavila se u Los Angelesu u neobičnoj ružičastoj suknji koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Na to je obukla običnu košulju, nanijela crveni ruž i svima pokazala svoju novu frizuru. Ova odvažna kombinacija nije prošla nezamijećeno, no nije dobila pozitivne komentare.

Dodjela MTV Video Music Awardsa nije prošla bez modnih incidenata!

Putem Twittera obratila se svima kojima se njezina haljina nije svidjela.

Sarah Paulson također je jedna dama čija se haljina našla na listi najružnijih. Crna haljina kreatora Armanija Privéa ukrašena je crvenim točkama, no dobila je uglavnom negativne komentare.

'Izgleda kao da je haljina za maturalnu večer iz 80-tih godina. Tko ne bi želio ponoviti svoju maturalnu zabavu?', rekla je Sarah.

Niti Mayim Bialik nije oduševila svojim izgledom.

Oliver Tolentino dizajnirao je plavu haljinu za koju su mnogi komentirali da je preozbiljna za mladu glumicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook