Tihana Harapin Zalepugin objavila je nedavno snimljenu fotografiju i jednu iz prošlosti s mužem Sašom Zalepuginom.

Galerija


Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin oduševila je fotografijom na kojoj u 69. godini pozira u žutom bikiniju u Vrisniku na Hvaru. 

Vezani članci Slika nije dostupna MUŠKARAC U ŠACI 'U početku sam bila nedostižna, znala sam s kim imam posla' Slika nije dostupna Ovo su parovi koji nam vraćaju vjeru u ljubav!

Naime, objavila je usporedno sliku iz prošlosti na kojoj nosi jednodijelni badić i sjedi na ležaljci s mužem Sašom Zalepuginom (89) i drugu koju je nedavno snimila. 

"Samo su nanule odoljele vremenu...za koji dan evo i mojih 69...", napisala je Tihana na Facebooku pokraj fotografija. Prijatelji i pratitelji bivše manekenke, koja je sada modna agentica, komentirali su kako dobro izgleda. 

"Za naslovnice", "Nanule, ali i vlasnica", "I Vi odolijevate itekako", "Predivni", "Prije jednodijelni, a sada bikini. Bravo, Tihana", "Booože, kako ste zgodni. I nekad i sad", "Predivna, elegantna, nije bitno u kojem vremenu", "Tihana... sjajan izgled nekad i sad; da ja tako izgledam s tim brojem, odmah bih potpisala. Svaka čast!" "To je ta bezvremenska ljepota", napisali su Tihani, koja će za koji dan proslaviti 69. rođendan. 

Zoran Mamić prvi put viđen u šetnji s kćerkicom čije ime još taji, s njim bila i 11 godina mlađa partnerica