Veliki povratak

'Modern Talking' s prodanih 120 milijuna ploča su apsolutni rekorderi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Modern Talking' njemački pop duo koji je suvereno vladao europskom glazbenom scenom 80-tih, još se jednom vraća na scenu.

'Modern Talking' njemački pop duo kojeg čine Thomas Anders i Dieter Bohlen palio je i žario diskotekama sredinom 80-tih godina. Ruku na srce, svi njihovi hitovi zvučali su vrlo slično, ali čini se kako to obožavateljima nije ni najmanje smetalo.

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluzivno 'Moj partner ima čudnu osobnost, a njegov ego je najveći problem'

Od najvećih hitova svakako treba spomenuti 'You're My Heart, You're My Soul', 'You Can Win If You Want', 'Cheri, Cheri Lady', 'Brother Louie', 'Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love) i 'Geronimo's Cadillac'. Thomas i Dieter su se razišli 1987. godine, ali su se uskoro još jednom vratili u velikom stilu 1998. kada su snimili novu verziju pjesme 'You're My Heart, You're My Soul' i još jedno došli na njemačke top ljestvice.

Tijekom karijere prodali su 120 milijuna nosača zvuka što ih čini apsolutnim rekorderima kada je njemačka glazbena scena u pitanju.

Ali da ne bi baš sve zvučalo tako sjajno,karijera ovog pop dvojca ima na sebi tamnu mrlju koja je vrlo slična onoj koja je uništila karijeru dua Milli Vailli.

Prije 25 godina dogodio se najveći skandal u povijesti pop glazbe

Pjevač Nino de Angelo šokirao je javnost kada je izjavio, 'Ja sam pravi glas 'Modern Talkinga', bez mene njihova zadnja tri albuma nikada ne bi bila snimljena'. U vrijeme najveće popularnosti znalo se da Thomas pjeva glavne vokale, a Dieterov falseto korišten je u refrenima.

'Cijela zemlja zna da Dieter ne zna pjevati. Morao sam uskakti kao bih popravio njihove vokale. Ovo bi moglo naštetiti Thomasu, on je dobar, ali limitiran glasom i talentom', rekao je Angelo. 'Oni bi nešto otpjevali u studiju, a ostalo smo sređivali tonski majstori i ja'. Dodao je kako zna da bi duo izgledao glupavo da je javnost za sve to znala.

Bilo kako bilo, de Angelo očito svojim izjavama nije previše naštetio dečkima iz bedna, a dokaz tome je i njihov nastup 9.1.2016. u Zagrebu u dvorani Dražen Petrović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene