Pred-oscarovski party

Brody i Moby u društvu pravih ljepotica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odbrojavanje do Oscara je počelo, a s time su počela i zagrijavanja na partijima. Okupilo se mnogo zanimljivih gostiju, ali i parova koje prije nismo spajali...

Hollywood Domino i Bovet mjesto su na kojem se okuplja hollywoodksa elita. To je pravi miks glazbenika, glumaca, producenata... Prije samog ulaska na pred-oscarovski party, paparazzi su zabilježili neke od uzvanika.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' Briljantan uradak! Favorit ovogodišnjih Oscara: Jedan od najvažnijih filmova prošle godine, potresan i nužan

Oscarovac Adrien Brody došao je u društvu djevojke Lare Lieto - pažnju plijenila u kratkoj haljinici koja je naglasila njezine duge preplanule noge. Brody je pravi sretnik!

>> Moby za Red Carpet priznao da je štreber

Uostalom, i osebujni glazbenik Moby došao je društvu ljepotice. Naime Moby i glumica Heather Graham su susjedi, no izgleda da je njihov odnos i nešto bliži. Ona je ujedno i glumica u Mobyjevom spotu 'The Day', a pojavili su se zajedno i na partiju.

Bio je tu i Jared Leto, Miranda Ker i Orlando Bloom, te mnogi drugi. Zabava je u oscarovskom tonu, bit će veselo do jutra!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene