Mudro šute o svemu

Brat Kate Middleton oženio se u najvećoj tajnosti, evo tko je atraktivna plavuša koju je tri godine krio od javnosti!

James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) +0 James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Instagram) Galerija

James Middleton proteklog je vikenda u tajnosti pred oltar stao sa svojom dugogodišnjom djevojkom, a na vjenčanju su bili Kate Middleton i princ William.

Mlađi brat Kate Middleton, 34-godišnji James, prije nekoliko dana je pred oltar stao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Alizée Thevenet (32) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su se počeli raspitivati tko je ljepotica koja je osvojila njegovo srce.

Middleton je sam potvrdio da se vjenčao u subotu pred uskim krugom obitelji i prijatelja, a na ceremoniji su bili Kate Middleton i njezin suprug, princ William.

32-godišnja Alizée već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gdje je postala i direktorica jedne tehnološke tvrtke. Kćer je umirovljenog diplomata Jeana-Gabriela Theveneta, a bliska je s oba roditelja. Upravo njezin otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova kćer jako sretna sa svojim dečkom, o kojem ima samo riječi hvale. "Alizée je jako sretna u vezi s Jamesom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag", rekao je Jean-Gabriel za britanski Daily Mail prije dvije godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Cambridgea ljubi francusku ljepoticu.

James Middleton medijima je ispričao i kako su se upoznali, a za sve je očito bio zaslužan njegov pas Ella. Kujica je šetala terasom kafića u kojem je bila Alizée te je djevojka mislila da je on konobar kada joj se došao ispričati, a upravo taj trenutak bio je presudan da se odmah zaljubi u Francuskinju.

Svoju vezu su godinu dana uspijevali sakriti od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor i Thomassa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro šute, a javnost o njihovoj vezi doznaje sve tek na kapaljku.

Alizée Thevenet inače je u Bruxellesu završila preddiplomski studij ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i financije. Odrasla je u Francuskoj, no zbog prirode posla svog oca često se s obitelji selila, a živjela je u svim krajevima svijeta, od Čilea do Indinezije. Tečno priča engleski i španjolski, a obožava jedrenje te gaji ljubav prema psima baš poput svog novopečenog supruga Jamesa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene