Melanie Hamrick na Instagramu fotografiju s odmora na kojoj pozira u crnom bikiniju.

Galerija


Mnogi za legendarnog rokera Micka Jaggera kažu da je vječni mladić i da njegov duh ne stari iako se približava osmom desetljeću života, a tome sigurno pridonosi i njegova 42 godina mlađa djevojka Melanie Hamrick.

Vezani članci L’Wren Scott i Mick Jagger S rokerom je bila u vezi godinama i sve se činilo savršeno, no teška bolest na kraju je sve ostavila u šoku Slika nije dostupna Upoznali se tri tjedna prije smrti njegove djevojke: Otkriveno tko je misteriozna brineta!

34-godišnjoj Melanie bi malo tko mogao odoliti, a ona je na Instagramu pokazala i čime je velikim dijelom osvojila 76-godišnjeg Micka. Fotografija na kojoj pozira u crnom bikiniju i pokazuje svoje vitko tijelo oduševila je njezine pratitelje na društvenim mrežama, a lokacija na kojoj je snimljena nije poznata. Poznato je samo da su Melanie i Mick nekoliko dana proveli na zajedničkom odmoru, a s njima je bio i njihov 3-godišnji sin Deveraux.

Bivša balerina u vezi je Mickom od 2014. godine, a 2017. godine dobili su prvo zajedničko dijete. On je tijekom života dobio osmero djece s pet različitih žena. Prvo dijete, danas 47-godišnju kćer Karis dobio je s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt, 46-godišnju Jade ima s bivšom suprugom Biancom, a s Jerry Hall je dobio 34-godišnju Elizabeth, 26-godišnji Georgiju, 33-godišnjeg Jamesa i 20-godišnjeg Gabriela.

Mick i Jerry razišli su se nakon što je otkrivena njegova afera s brazilskom manekenkom Lucianom Gimenez Morad s kojom je dobio sedmo dijete, danas 19-godišnjeg sina Lucasa.

S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega