Mladena Vulića, osim u ulozi Mate Butigana u seriji "Na granici", možemo gledati kao još jednog Matu i to u novom filmu "F20".

Galerija


Karizmatični i talentirani hrvatski glumac Mladen Vulić, kojeg odnedavno gledamo i u novoj dramskoj seriji "Na granici" u programu Nove TV, ima novi film naziva "F20".

Vezani članci Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Izvirio joj crni grudnjak ispod bijele košulje: Jedna od najljepših žena na svijetu plijenila poglede u laganoj šetnji Poljubac Kristen Stewart i Diane Kruger (Foto: Profimedia) Slavne dame podigle prašinu: izmijenile strastvene poljupce u vrućim scenama!

Riječ je o napetom psihološkom trileru o djevojci Martini koja raznosi pizze radeći u pizzeriji strogog oca Matu, kojeg upravo tumači Mladen.

Kako se Mladen snašao toj ulozi pogledajte u kratkom isječku iz filma.

Podsjetimo, Mladena Vulića u seriji "Na granici" Nove TV gledamo u ulozi graničnog policajca pred mirovinom. Mate je nekad bio agilan i ozbiljan policajac, ali ga je život i sistem malo umorio i razočarao.

No bez obzira na to Mate je još uvijek opasan ako zatreba. Ne zna s osjećajima pa ih zatomljuje i emocije pokazuje na neobične načine – nekim naizgled nevažnim sitnicama.

Jedino ga Tadija ponekad uspije nasmijati i iščupati iz njegove „depresije“. Mate je odnedavno udovac i još se ne snalazi u samačkom životu. Iako mu kćer i sin još žive s njim, Mati nedostaje žena, nikako ne može ostvariti komunikaciju sa svojom djecom.

Seriju 'Na granici' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr .