ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Neizdrživi bolovi: Legendarni Tifa mora na operaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tifa već duže vrijeme ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a na operaciju bi trebao 10. travnja.

Mladen Vojičić Tifa ima zdravstvenih problema. Tifa je otkrio kako trpi velike bolove u desnom kuku zbog oštećenja hrskavice zgloba. Budući da je riječ o većem oštećenju, Tifa mora na operaciju.

Pogledaj i ovo Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa (Screenshot: Youtube) Pogledajte video Brutalna snimka: Napokon pravi dokaz da su se potukli Islamović i Tifa

''Trebao bih na operaciju 10. travnja, ali ne znam hoću li to uspjeti zbog dogovorenih koncerata. Jednostavno, ne znam mogu li stići u Sarajevo 24 sata nakon svirke u Skoplju. Ali je sigurno da moram na operaciju. Već dugo osjećam bolove u desnom kuku, koji su ponekad neizdrživi. Moram se riješiti toga. Nadam se da će sve proći bez problema i komplikacija. Nakon operacije slijedit će oporavak za koji će trebati vremena'', otkrio je Tifa za Dnevni avaz.

Usprkos bolovima, Tifa s ostalim članovima ''Bijelog dugmeta'' večeras nastupa u Sofiji u sklopu turneje ''Ko ne poludi, taj nije normalan''. ''Sve je u najboljem redu i odlično se slažemo. Koncerti prolaze besprijekorno, a publika je i više nego zadovoljna'', otkrio je Tifa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene