'Vraćam se jači no ikad'

Mladen pušten s psihijatrije: 'Ja samo volim društvo i bevandu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadarski pjevač Mladen Grdović otpušten je jučer sa Odjela psihijatrije u zadarskoj gdje je na osobni zahtjev smješten nakon incidenta u obiteljskoj kući.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Mladen Grdović, koji je na vlastiti zahtjev prebačen na Odjel psihijatrije, prvi put je progovorio o incidentu.

Pogledaj i ovo Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Opet je pobijedila Cetinski se oglasio nakon što mu je supruga završila u bolnici: "Ona je stabilno, hvala na molitvama"

>> Mladen Grdović završio na psihijatriji!

'Ovo mi je terapija koja mi je trebala. Baterije su mi se ispraznile, ali vraćam se jači nego ikad. Moja Branka je ispravno postupila. Tu sam večer htio pošto poto izići van, a popio sam, a Brankica zna što to znači. Nije me mogla zaustaviti i to je bio jedini način. Nije tu bilo nikakvog fizičkog nasilja, kao i nikada prije, Branka ne želi da idem takav vani.

Misli da me tada svi iskorištavaju, a možda je i u pravu. Moja supruga i ja se volimo više od 20 godina', putem telefona je Slobodnoj Dalmaciji poručio Mladen.

'Krivo mi je što u Zagrebu točno znaju tko je na estradi ogrezao u drogi i gdje se organiziraju orgije, a o tome šute. Što to znači, nego evo Mladena pa se njega uhvatite, kao da je on kriv za sve. A ja samo volim društvo i bevandu', nadodao je 54-godišnji pjevač.

Podsjetimo, Grdović je uhićen nakon u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima početkom prošlog tjedna kada je policiju pozvala 45-godišnja pjevačeva supruga Brankica. Grdović je s njom imao verbalni okršaj, a policija ga je prijavila za obiteljsko nasilje, zbog kojeg mu je već dva puta suđeno na zadarskom Općinskom sudu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene