Stara priča...

Grdović opet vidno alkoholiziran pokušao nastupiti u Rijeci, razočarane prisutne potom pitao je li pobijedio

Mladen Grdović Mladen Grdović Milan Sabic/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 In Magazin: Mladen Grdović - 6 In Magazin: Mladen Grdović - 7 In Magazin: Mladen Grdović - 8 +11 Mladen Grdović Galerija

Mladen Grdović opet je pretjerao s pićem prije nastupa u Rijeci, a nakon nastupa kolege je upitao čudno pitanje.

Mladen Grdović ponovno je razočarao okupljenu publiku svog koncerta kad se u Rijeci za nastup na finalnoj večeri festivala ''Melodija Istre i Kvarnera'' ponovno pojavio u alkoholiziranom stanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vežu ih sjećanja! Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

Pjevač je imao poteškoća s penjanjem na samu pozornicu, a kad je to uspio, pjevanje mu nije pošlo za rukom pa nije uspio ni dovršiti pjesmu ''Od Istre do Kvarnera''.

Kad je sišao s pozornice, upitao je kolege: ''Jesam li pobijedio?'' na što su mu razočarani kolege kratko odgovorili: ''Ne, Mladene, nisi i teško da ćeš na taj način ikada igdje pobijediti'', piše Jutarnji.hr.

Grdović je nastupao i na prve dvije festivalske večeri u dobrom stanju, ali u finalnoj večeri uživao je u piću u obližnjem kafiću pa je nakon toga na koncert morao hodati uz pratnju.

Grdović je u proteklih nekoliko mjeseci već imao skandal u kojem je vidno alkoholiziran došao na pozornicu i nije održao obećani koncert.

Prvi je put nastupio u Sloveniji gdje je čak tijekom pjesme i pao, ali od pjevanja nije odustajao pa je pokušao ustati s mikrofonom, a na kraju su ga zaštitari odnijeli s pozornice.

Drugi koncert održao je u Kloštru Podravskom i svi su sa strahom čekali kakav će se Grdović pojaviti, ali je svima laknulo kad je pjevač bio u stanju održati koncert, a na svoj se račun čak i našalio.

Na svoj pad rekao je da ''padaju i nogometaši, Liverpool i svi'' aludirajući na finalnu utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.
''Ja sam neuništiv kao izvanzemaljac'', izjavio je potom te nasmijao publiku.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 +15 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Celebrity Nogometna legenda slavila 35. rođendan, pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga u bijelom topiću i seksi suknji!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić +15 Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene