ponovno zajedno

Mladen Grdović dijamantnim prstenom tražio oprost od svoje Brankice, ljubavi su odlučili dati još jednu šansu

Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) +0 Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Galerija

Mladen i Brankica Grdović nekoliko su se puta mirili i prekidali, a čini se kako su nakon rastave u listopadu prošle godine svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Mladen Grdović i njegova Brankica u listopadu prošle godine službeno su se rastali, no čini se kako su svojoj ljubavi ipak odlučili dati još jednu šansu. 62-godišnji Grdović je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Brankicom te je rekao da često idu zajedno u šetnju i dosta vremena provode zajedno.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 7 Nova šansa? Mladen Grdović se pomirio sa svojom Brankicom? Tvrdi da mu je sve oprostila i da je bila u pravu: "Nisam je poštivao, ali..."

Kako javlja RTL, par se pomirio, a Mladen je dijamantnim prstenom zamolio svoju bivšu za oprost. Navodno ponovno i žive zajedno u kući iz koje se Brankica bila iselila.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili, a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja.

"Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh'', izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene