'Umro sam od smijeha'

GRDOVIĆ ODUŠEVLJEN 'Neka Hana ide umjesto mene na gaže'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pobjednica prve epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševila je Mladena Grdovića svojim nastupom.

Fantastična transformacija Hane Hegedušić u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' sinoć je oduševila baš sve.

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Hana je maestralno utjelovila zadarskog slavuja Mladena Grdovića, a njena izvedba mnogima je natjerala suze na oči. Naravno, od smijeha. Nevjerojatna imitacija nije promaknula ni orginalnom Mladenu Grdoviću koji za Hanu ima samo riječi hvale.

'Umro sam od smijeha. Nisam se tako odavno nasmijao. Orginal me skinula. Nisam mogao gledati od smijeha', kazao nam je Mladen koji je show pratio u društvu supruge Brankice koju je također beskrajno zabavio Hanin nastup.


Na upit može li Hana očekivati poziv kao gošća na njegovim koncertima Mladen je kazao da nema ništa protiv ni da ga u potpunosti zamijeni. 'Neka ide umjesto mene na gaže. Završilo je lito pa neka sad pjeva umjesto mene do Nove godine da se malo odmorim', poručio je uz smijeh Grdović koji smatra da je Hana strašno talentirana za glumu, ali i za pjevanje.


'Nevjerojatno je kako je dobro skinula muški glas. A tek one moje pokrete rukom. Ma fantastična je', zaključio je za kraj oduševljeni Grdović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene