Policija ga privela

Mladen Grdović završio na psihijatriji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladenu Grdoviću je u više navrata suđeno za obiteljsko nasilje, a ovog puta je sam tražio da ga se prebaci na odjel psihijatrije nakon što je napao suprugu Brankicu.

Zadarski pjevač Mladen Grdović u ponedjeljak navečer trebao je biti priveden sucu za prekršaje zbog obiteljskog nasilja. No, Grdović se neće još pojaviti pred istražnim sucem jer je tražio da ga se prebaci na psihijatrijski odjel Zadarske opće bolnice.

>> Grdović: 'Ja uvijek kažem da imam dušu, nije da se hvalim, ali sam čovjek'

Pogledaj i ovo Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Slavlje od 3 dana Najpoželjniji muškarac svijeta poslije svadbe sa 16 godina mlađom priznao: "Nisam se htio ženiti, ali..."

Vijest je potvrdila i zadarska policija koja navodi kako je Grdović tražio liječničku pomoć nakon što je u alkoholiziranom stanju vikao na suprugu Brankicu.

Mladenu Grdoviću je dosad u više navrata suđeno za obiteljsko nasilje. Također je na sudu završio i zbog niza prometnih nesreća koje je skrivio pod utjecajem alkohola i pritom potpuno razbijao svoje skupocjene automobile.

Pjevač se u nekoliko navrata prijavio u kliniku za liječenje od alkoholizma, a sve je svoje probleme s alkoholom opravdavao tvrdnjom da je čovjek iz naroda koji voli 'popiti bevandu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene