Mladen Grdović novac je prikupljao na nedavnom koncertu na Višnjiku na kojem je obilježio 40 godina karijere.

Galerija


Mladen Grdović pokazao je da ima veliko srce.

Vezani članci Vozilo zamalo završilo u moru - izvukli ga vatrogasci - 6 Vatrogasci izvlačili šokiranu vozačicu iz auta: Sletjela s ceste i završila na molu iznad mora Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović otkrio tko mu je najvažniji u životu, ali i što to povezuje njega i Severinu

Popularni pjevač novac je prikupljao na nedavnom koncertu na Višnjiku na kojem je obilježio 40 godina karijere.

Donacije je uplatio Domu za stare i nemoćne sv. Frane u Zadru te zadarskom azilu za napuštene pse, a izdvojio je i 8000 kuna za zadarsku udrugu za liječenje autizma.

"Kad sam odlučio proslaviti 40 godina svoje karijere na Višnjiku, rekao sam da jedan dio novca mora ići za djecu što se bore protiv autizma. Dali smo i za stare ljude kod Sv. Frane i 5000 kuna za azil za pse", otkrio je pjevač.

"Ova donacija nam znači dosta. Naš budžet godišnje iznosi 120-130 tisuća kuna, pola nam pokrivaju Grad i Županija, a za sve ostalo su nam potrebne donacije ili se moramo za to izboriti preko natječaja. Tako da nam tih 8000 kuna znači dosta, praktički smo se pokrili jedan mjesec za terapeuta ", objasnio je Ante Armanini, predsjednik Udruge za autizam Zadar. 

Ecija Ivušić: "Kad sam prekidala s bivšim prije 4 godine, čula sam jednu rečenicu koje se uvijek sjetim"