Mladen Grdović u srijedu će Vatrene bodriti s tribina.

Galerija


I naš proslavljeni pjevač bodrit će Vatrene u Rusiji.

Vezani članci Boris Miletić Boris Miletić: ''Centralizirani sustav upravljanja Hrvatskom pokazao se kao promašaj. To treba čim prije mijenjati'' Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak Vrdoljak: "HNS ne želi biti dio prepucavanja unutar HDZ-a"

Radi se o legendarnom zadarskom glazbeniku Mladenu Grdoviću koji u Rusiju putuje sa suprugom Brankicom i rođakom, a iako je i novi val karata za susret s Englezima u srijedu rasprodan u rekordnom roku, Mladen ne brine za svoje mjesto na tribinama zahvaljujući hrvatskom kapetanu.

"Hvala Luki Modriću što mi je dao tri karte. Tamo ću biti do kraja finala i mislim da će biti prava fešta. Da ću uspjeti napraviti s gitarom sam pravu feštu i atmosferu, u svlačionici pa dalje."

A da se još nakratko vratimo na ulaznice za polufinalni susret Hrvatske nogometne reprezentacije u Moskvi, HNS je sinoć na svojim internetskim stranicama objavio da u prodaju pušta još 3000 karata po prilično paprenim cijenama od 2100 i 3500 kuna.

Već danas poslijepodne karata nije bilo, a na utakmici se očekuje 8-10 tisuća navijača, kako je otkrio Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Bit će to velika fešta!

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.