Bit će to prava fešta

Mladenu Grdoviću karte za polufinalnu utakmicu poklonio je Modrić, on obećao: "Sam ću s gitarom napraviti feštu u svlačionici pa dalje!"

Navijačka euforijaMladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Navijačka euforijaMladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Navijačka euforija Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Navijačka euforijaMladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mladen Grdović u srijedu će Vatrene bodriti s tribina.

I naš proslavljeni pjevač bodrit će Vatrene u Rusiji.

Pogledaj i ovo Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Tko je muško u kući? Tonči Huljić: "Jedva čekam da mi se brak vrati u normalu jer mi žena nije normalna, non-stop gleda taj nogomet''

Radi se o legendarnom zadarskom glazbeniku Mladenu Grdoviću koji u Rusiju putuje sa suprugom Brankicom i rođakom, a iako je i novi val karata za susret s Englezima u srijedu rasprodan u rekordnom roku, Mladen ne brine za svoje mjesto na tribinama zahvaljujući hrvatskom kapetanu.

"Hvala Luki Modriću što mi je dao tri karte. Tamo ću biti do kraja finala i mislim da će biti prava fešta. Da ću uspjeti napraviti s gitarom sam pravu feštu i atmosferu, u svlačionici pa dalje."

A da se još nakratko vratimo na ulaznice za polufinalni susret Hrvatske nogometne reprezentacije u Moskvi, HNS je sinoć na svojim internetskim stranicama objavio da u prodaju pušta još 3000 karata po prilično paprenim cijenama od 2100 i 3500 kuna.

Već danas poslijepodne karata nije bilo, a na utakmici se očekuje 8-10 tisuća navijača, kako je otkrio Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Bit će to velika fešta!

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene