Iako je često isticala da je pobornica prirodnog izgleda, ugledni kirurg otkrilo je tajnu gospođe Trump.


Prva dama SAD-a oduvijek je brinula o svom izgledu. Iako svoj besprijekoran mladenački izgled pripisuje genima i prirodi, za izgled Melanije Trump zaslužne su estetske operacije.

Da se podvrgnula plastičnoj kirurgiji gospođa Trump nikada nije priznala, no ugledan kirurg Mladen Duduković razotkrio je sve njezine zahvate. Na temelju dosadašnjeg iskustva i usporedbe njezinih fotografija iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom Duduković je napravio analizu svih zahvata kojima se, prema njegovim procjenama, Melania podgvrnula. Sa sigurnošću ipak ne može tvrditi što je sve lijepa Slovenka korigirala.

Melania Trump (Foto: AFP)

"Definitivno sam uvjeren da nije plastično-kirurški „nevina“ kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima, ali držim da je to njezino isključivo pravo i da nije obvezna podijeliti svoju estetsku tajnu, iako je prva dama najvažnije države na svijetu", otkriva Duduković.

"Gotovo sam siguran da je operirala nos kojim ga je malo skratila i „ušiljila“ i time dobila na egzotici cijelog lica, vjerojatno je podigla vanjski očni kut čime je dobila mačkasti pogled. Također, kladio bih se da je povećala grudi silikonskim implantatima i time dobila stvarno dojmljiv dekolte, još sam sigurniji u njezine tretmane botoxom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež i wrinkle-free izgled i u 47. godini. Rekao bih i da se podvrgnula mogućim lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti", pretpostavlja kirurg u kolumni za portal Estetica.hr.

Melania Trump (Getty Images)

S obzirom na sve navedeno nije teško za zaključiti da je Donald Trump na izgled svoje bolje polovice utrošio pozamašan iznos. Iako je teško reći o kojem se iznosu točno radi, pretpostavlja se da je riječ o više stotina tisuća kuna.

Melania Trump (FOTO: Getty)