Poznati hrvatski kantautor Mladen Burnać prekinuo je višemjesečnu vezu s Iskrom Brajović.

Galerija


Pukla je još jedna ljubav na hrvatskoj estradi. Naime, slavni domaći kantautor Mladen Burnać prekinuo je višemjesečnu vezu s beogradskom glumicom, 18 godina mlađom Iskrom, kćeri legendarnog glumca Voje Brajovića. 

Vezani članci Mila Elegović i Mladen Burnać (FOTO: PR) Mila i Mladen? Kombinacija koju nitko nije očekivao Slika nije dostupna KAKAV POVRATAK! Mladen Burnać s punkerima snimio hit!

Između Burnaća i 31-godišnje glumice zaiskrilo je početkom 2018., a ubrzo nakon što su se upoznali Burnać je jako često putovao u Beograd, dok je Iskra jednako tako često dolazila u Zagreb. Nakon prekida s Iskrom Mladen Burnać utjehu je našao u obradi pjesme Dine Merlina. 

"Ne pitaj je li pravedno što nas je prekrio mrak ni to što nismo zajedno, pusti suzu, daj mi znak", stihovi su iz pjesme Dine Merlina "Ako me ikada sretneš", koju je prepjevao naš kantautor slomljena srca, a može se pretpostaviti da su mu se ti stihovi svidjeli upravo zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi. 

Poznato je kako je Burnać i 2008. snimio još jednu tužnu ljubavnu pjesmu "Bilo jednom i nikad više" u kojoj pjeva o tome kako je tužno sresti bivšu ljubav koja se pravi da te ne poznaje. 

Kad se u jednostavnom odijelu pojavila na svečanosti, mnogi nisu mogli skinuti oči s nje