Mladen Burnać imao je nezgodu zbog koje sada mora mirovati.

Galerija


Mladen Burnać danima se nikome nije javljao i to je prilično zabrinulo njegove prijatelje, ali i obožavatelje.

Vezani članci Mladen Burnać i Rock (Foto: PR) Zarazni hit: Duet Mladena Burnaća i kineskog repera Rocka, nećete ga prestati pjevušiti Mila Elegović i Mladen Burnać (FOTO: PR) Mila i Mladen? Kombinacija koju nitko nije očekivao

Po kuloarima se već počelo govoriti kako je stradao tijekom odmora na snijegu pa se sada Mladen odlučio oglasiti i svima javiti da je dobro.

''Zbog različitih priča i učestalih poziva ovih dana 'gdje sam nestao, ne javljam se nikome danima, nešto mi se strašno dogodilo, da sam jako stradao na skijanju' i sl., izjavljujem da sam živ i zdrav i, evo, pijem kavicu. Istina je da sam bio u bolnici Dubrava, na operaciji kičme. Sve je super prošlo i ovim putem zahvaljujem Primarijusu dr. sc. Jurici Marakoviću i cijeloj ekipi sa neurokirurgije. Nisam stradao ni na kakvom skijanju (jer ne skijam), nego sam pao nezgodno na stepenicama (kod kuće, kućna radinost), te mi je iskočio neki tzv. disk. Sve je ok, slijedi mirovanje i oporavak. I to je to. Idemo dalje u nove pobjede!'' napisao je Mladen na Facebooku i umirio sve one koji su se za njega zabrinuli.

Njegovi prijatelji ispod objave su ga zezali da se ozlijedio zato što ima mlađu djevojku.

Neda ima novi posao! Pjevačica u Gajnicama pokrenula biznis pa iznijela detaljnu životnu priču

Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura