Zabavljali se u Zagrebu

Mladen Burnać više ne skriva ljubav s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom.

Domaći glazbenik ne skriva ljubavnu sreću.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

48-godišnji Mladen Burnać više ne skriva vezu s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom Brajović, kćeri legendarnog srpskog glumca Voje Brajovića.

Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom, no i ranije se dalo naslutiti da među njima postoji nešto.

Naime, još od početka kolovoza glumica je na društvenim mrežama isticala kako je njezin partner odličan fotograf, a jednom prilikom mu je i poručila: "Srce za fotografa."

Iskra se prije nekoliko mjeseci razvela od supruga Siniše Babića, s kojim je u braku bila dvije godine te imaju dvogodišnju kćerkicu Ines.

I Burnać iza sebe ima propali brak te sina Antonija, kojeg je odgajao kao samohrani otac.

Par se prošlog vikenda zabavaljao na jednoj velikoj zabavi u središtu Zagreba na kojoj su rado pozirali i s Nives Celzijus, a osmijesi na njihovim licima dovoljno govore.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Supertalent žiri (Foto: Instagram) Celebrity Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene