Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom.

Galerija


Domaći glazbenik ne skriva ljubavnu sreću.

Vezani članci Nives Celzijus Nives prvi put pokazala sebi jako blisku osobu te otkrila o kome je točno riječ: ''Najbolja na planetu!'' Fabijan Pavao Medvešek - 2 Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

48-godišnji Mladen Burnać više ne skriva vezu s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom Brajović, kćeri legendarnog srpskog glumca Voje Brajovića.

Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom, no i ranije se dalo naslutiti da među njima postoji nešto.

Naime, još od početka kolovoza glumica je na društvenim mrežama isticala kako je njezin partner odličan fotograf, a jednom prilikom mu je i poručila: "Srce za fotografa."

Iskra se prije nekoliko mjeseci razvela od supruga Siniše Babića, s kojim je u braku bila dvije godine te imaju dvogodišnju kćerkicu Ines.

I Burnać iza sebe ima propali brak te sina Antonija, kojeg je odgajao kao samohrani otac.

Par se prošlog vikenda zabavaljao na jednoj velikoj zabavi u središtu Zagreba na kojoj su rado pozirali i s Nives Celzijus, a osmijesi na njihovim licima dovoljno govore.

Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta