Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom.

Galerija


Domaći glazbenik ne skriva ljubavnu sreću.

Vezani članci Nives Celzijus Nives zna kako sve baciti u trans i u najjednostavnijoj kombinaciji: "Što god imaš na sebi zavodiš" Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje?

48-godišnji Mladen Burnać više ne skriva vezu s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom Brajović, kćeri legendarnog srpskog glumca Voje Brajovića.

Njihova veza potvrđena je prije dva mjeseca kada su zagrljeni prošetali zagrebačkom špicom, no i ranije se dalo naslutiti da među njima postoji nešto.

Naime, još od početka kolovoza glumica je na društvenim mrežama isticala kako je njezin partner odličan fotograf, a jednom prilikom mu je i poručila: "Srce za fotografa."

Iskra se prije nekoliko mjeseci razvela od supruga Siniše Babića, s kojim je u braku bila dvije godine te imaju dvogodišnju kćerkicu Ines.

I Burnać iza sebe ima propali brak te sina Antonija, kojeg je odgajao kao samohrani otac.

Par se prošlog vikenda zabavaljao na jednoj velikoj zabavi u središtu Zagreba na kojoj su rado pozirali i s Nives Celzijus, a osmijesi na njihovim licima dovoljno govore.

Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta