Mladen Badovinac iz TBF-a od prvog dana krije privatni život kao zmija noge.

Galerija


Splitski reper Mladen Badovinac postao je otac dječaka.

Vezani članci Klinac Tata smislio odličan način ispitivanja malog zločinca, pali li ova metoda i na vašim klincima? Johnny Galecki i Alaina Meyer (Foto: Instagram) Zvijezda serije "Teorije velikog praska" dobila sina s 23 godine mlađom djevojkom

Riječ je o frontmenu kultnog benda TBF koji je otac postao po prvi put. No kako Mladen od samih početaka brižno čuva privatni život za sebe, tako se tek sada saznalo za rođenje sinčića koji je na svijet stigao još 10. siječnja.

Također, sinčić je stigao kao kruna ljubavi sa suprugom čiji identitet još nije otkrio javnosti, već njega znaju samo obitelj i bliski prijatelji. Mladen je samo krajem prošle godine otkrio kako je u braku i da stiže prinova.

Posljednja javno poznata veza frontmena TBF-a jest ona otprije 10 godina, kada je Badovinac bio u ljubavi s lutkaricom Milenom Blažanović, prenosi Gloria. Ona je zapravo i jedina za koju javnost zna.

O njihovoj se vezi također ne zna gotovo ništa, osim da su jednom prilikom prekinuli prije konačnog prekida, ali su se brzo pomirili. Ipak, ljubav nije pobijedila.

Čestitke na prinovi! 

Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal