Istaknule raskošne atribute

Zbog bujnih dekoltea mladih glumica premijera crtanog filma pala je u drugi plan! Koje su to ljepotice obukle izazovne kreacije?

Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Diane Guerrero (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) +0 Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Galerija

Na premijeri Disneyeva animiranog mjuzikla "Encanto" u Los Angelseu svi pogledi bili su usmjereni u dekoltee glumica Diane Guerrero, Auli'i Cravalho i Isabelle Gomez.

Ovaj tjedan je u Los Angelesu održana premijera novog Disneyeva animiranog mjuzikla "Encanto" na kojoj su sve poglede ukrale tri mlade glumice.

Diane Guerrero (35), Auli'i Cravalho (20) i Isabella Gomez (23), koje su u filmu posudile glasove, za premijeru su obukle izazovne kreacije u kojima su istaknule bujne dekoltee.

Daine, koja je nekad ljubila miljenika žena Milo Ventimigliu, je nosila pripijenu dugu plavu haljinu bez naramenica koja je istaknula i njezina druge ženstvene atribute.
Svojim bujnim poprsjem poglede je mamila i Auli'i Cravalho koja je nosila žuti kombinezon s dubokim izrezom, a pozirala je s 57-godišnjim kolegom Johnom Leguizamom koji je očito bio zadovoljan onim što vidi.

Isabella je, pak, istaknula dekolte u zelenoj mini haljini u kojoj je pokazala i noge.

Fotografije s premijere animiranog filma pogledajte u našoj galeriji, a pogledajte i kako inače izgledaju tri glumice koje su ukrale svu pažnju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene