Rak dojke

Zvijezde obavijene u ružičasto - Imaju poruku za vas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči Međunarodnog mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, mnoge slavne dame uključile su se u akciju kako bi osvijestile žene o toj bolesti.

Bolest ne štedi nikoga, pa ni slavne osobe. Kako bi ostale pozitivne i zdrave, slavne žene redovito podsjećaju na važnost pregleda i brige o svojem zdravlju.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley - 10 voli zaviriti u njen ormar Seks-bomba 90-ih unatoč dubokom dekolteu koji je izbacila, pala je u drugi plan pokraj sina koji je njena kopija

>> 'Angelina nije donijela odluku o mastektomiji jer ju je bilo strah'

Tako je Beyonce na svojem Instagramu poslala fotografiju kako lakira svoje nokte u ružičasto. 'Počinje mjesec borbe protiv karcinoma dojke, nalakiraj svoje nokte u ružičasto!', poručila je slavna Queen B.

Akciji se priključila i voditeljica E!Onlinea Giuliana Rančić koja je i sama pobijedila opaku bolest, baš kao i pjevačica Anastacija koja je čak dva puta pobijedila zloćudnu bolest zbog koje je otišla na dvostruku mastektomiju.

Angelina Jolie nije imala rak iako je imala veliku mogućnost dobivanja raka dojke, no odlučila se za dvostruku mastektomiju kako bi minimalizirala mogućnost dobivanja raka i bila što dulje u društvu svoje obitelji. Rak je pobijedila i australska pjevačica Kylie Minogue, a ambasadorica je i britanska glumica Elizabeth Hurley.

Svjetske zvijezde uključile su se u borbu, a ne zaostaju ni naše domaće zvijezde. Prošle se godina u akciju uključila i naša pjevačica Nina Badrić, a aktivno se bori s bolešću naša dizajnerica Ivana Popović.

Mjesec Ružičaste vrpce obilježio se i u New Yorku gdje je Empire State Building zasjao posebnom ružičastom nijansom. Uključite se i vi! Žene, ne zaboravite redovite preglede. Važno je pozitivno razmišljati i posvetiti se svoje tijelu, jer kako kaže Beyonce: Tko vlada svijetom – Žene!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene