Misterozne smrti slavnih zvijezda i danas raspiruju maštu brojnih fanova te se stvaraju razne teorije urote...


Tijekom brojnih godina razvile su se razne teorije urote o tome tko je kriv za smrt pojedinih zvijezda, a nerijetko je i javnost upirala prste u 'krivce' baš kao što je bilo u slučaju smrti Marilyn Monroe te je postojala teorija da je za njezinu smrt kriv njezin ljubavnik i tadašnji predsjednik John Kennedy.

>> Najpoznatija seks bomba na svijetu, Marilyn Monroe imala je estetske zahvate: Evo i koje!

Vezani članci Marilyn Monroe - 1 Spasio je Marilyn Monroe od sramote na neobičan način, prvi put u javnost su izašli detalji njegova odnosa s glumicom Natalie Wood i Robert Wagner Njezina je tajanstvena smrt najdugovječniji misterij Hollywooda, a sada je kćer odlučila o svemu progovoriti

Iznenadna smrt kultne američke glumice Marilyn Monroe 1962. godine proglašena je samoubojstvom, a njezin dosje zapečačen kao državna tajna. Smatralo se da je Marilyn umrla nakon uzimanja velike količine tableta za spavanje. No, uvijek se špekuliralo o okolnostima nesretnog slučaja i krivnja je padala na spomenutog Kennedyja.

'Crna Dalia'

Među misteriozne ubraja se i smrt glumice Elizabeth Short, čije je tijelo presječeno napola pronađeno 1947. godine, a žrtva surovog zločina od tada je poznata kao Crna Dalija. Neriješeno ubistvo 22-godišnje djevojke zaintrigiralo je Ameriku. Nakon bezbroj knjiga, tekstova i filmova, detalji slučaja nikada nisu otkriveni.

Udavljena glumica

Glumica Natalie Wood dijelila je filmsko platno s Jamesom Deanom u 'Buntovniku bez razloga'. Umrla je krajem 1981. godine. No, slučaj je 2011. ponovo otvoren i, nakon devetomjesečne istrage, smrt Natalie okarakterizirana je kao 'slučajno davljenje i druge nerazjašnjene okolnosti'. Bila je to još jedna u nizu misterioznih smrti, barem kada su u pitanju poznate holivudske ličnosti.

Ubojstvo kuhinjskim nožem

Lana Turner glumica je koja je svjetsku slavu stekla ulogama u filmovima poput 'Poštar uvijek zvoni dva puta'. Bila je i jedna od najvećih zavodnica u Hollywoodu 1940-ih godina. Lanina 14-godišnja kći Cheryl navodno je kuhinjskim nožem ubila majčinog ljubavnika Johnnyja Stomapanata, ali su ostale glasine da je Lana zapravo ubila svog ljubavnika i podmetnula maloljetnoj kćeri da preuzme krivnju.

'Superman' nije bio od čelika

Nakon završetka snimanja serije 'Suparman', po kojoj se proslavio, ispostavilo se da glumac George Reeves ipak nije bio čovjek od čelika sa malih ekrana. Vrlo brzo je brzo zapao u teške financijske probleme, a njegovo tijelo jednog je jutra pronađeno u beživotnom stanju.

Policijska istraga zaključila je da je bio depresivan, jer nije mogao naći posao, ali je njegova majka tvrdila da se on nikada ne bi ubio te je i ovaj slučaj ostao misterija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook