Cure detalji

Misteriozna smrt slavne glumice: Istraga pokazala brojne nepravilnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa Robin Kelly nađena je mrtva prije tjedan dana u Los Angelesu nakon srčanog udara. Istraga o njezinoj smrti i dalje je u tijeku.

Nakon smrti slavne glumice Lise Robin Kelly, fanovi, obitelj i prijatelji još čekaju službenu potvrdu uzroka njezine smrti.

Pogledaj i ovo Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Tragične vijesti Zvijezda "Uvoda u anatomiju" i "Star Treka" iznenada preminula u 53. godini

Međutim, stvari su u posljednje vrijeme postale pomalo neobične nakon što su detalji iz više izvora počeli curiti u javnost.

>> Umrla je glumica hit serije 'Lude 70-e' - Lisa Robin Kelly

Tako TMZ piše da je prva neobična stvar u cijelom slučaju ta što mrtvozornik nikad nije pozvan iz klinike za rehabilitaciju gdje je Robin umrla već su došli tamo nakon što su vidjeli u medijima vijest da je netko umro u klinici, a smrt zvijezde proglasio je liječnik iz te klinike i kao uzrok naveo srčani udar.

Osim toga, liječnik s rehabilitacije mrtvozorniku je izjavio kako je Kelly umrla od embolije (naglo začepljenje plućne arterije najčešće uzrokovano krvnim ugruškom) što je i samog mrtvozornika zbunilo jer se tako nešto ne može znati bez provođenja autopsije. Stoga je odlučio provesti zasebnu istragu dok i tamošnji šerif provodi vlastitu istragu.

Prema izvorima koje ima TMZ, liječnik koji je davao terapiju glumivi izjavio je kako je uzimala lijekove za detoksikaciju dok njezin liječnički karton to ne pokazuje, a rezultati krvi još uvijek se čekaju stoga još nije poznato jesu li lijekovi ili bilo kakva vrsta droge ipak igrali ulogu u ovoj smrti.

Čak je i tamošnji šerif dao zabranu davanja službenih izjava o tijekom istrage jer je jako sumnjičav prema onome što je dosad otkrio.

Podsjetimo, slavna glumica pronađena je mrtva 15. kolovoza u klinici za odvikavanje gdje se prijavila kako bi se odvikla od alkohola zbog kojeg je samo nekoliko dana ranije završila u bolnici na ispumpavanju želuca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene