pronađena bez odjeće

Misteriozna smrt manekenke: Objavljena snimka koja prikazuje posljednje Ivanine trenutke

Ivana Smit (Foto: Instagram) Ivana Smit (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Smit (Foto: Instagram) +0 Ivana Smit (Foto: Instagram) Galerija

Smrt 18-godišnje manekenke Ivane Smit još uvijek nije razjašnjena. U javnost su sada isplivali novi detalji tragedije.

Gotovo dva mjeseca nakon što je svijet šokirala smrt 18-godišnje manekenke Ivane Smit okolnosti tragičnog čina još uvijek nisu razjašnjene. Ivana je navodno pala s 20. kata zgrade u Kuala Lumpuru, no njezina obitelj u tu priču nije povjerovala. Dva mjeseca nakon tragedije u javnost je isplivala snimka nadzorne kamere iz hotela u kojem je Ivana navodno bila na svingerskoj zabavi.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Na snimci se vidi kako Ivanu iz kluba na rukama iznosi muškarac, za kojeg se ispostavilo da je američki trgovac kriptovalutama Alexander Amad Johnson, dok je pored njega supruga Luana. Upravo s njom Ivana je snimila svoju posljednju fotografiju koju je poslala prijateljici rano ujutro.

Ivana Smit (Foto: Instagram) Ivana Smit (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Prema policijskom izvješću dva sata kasnije pala je s balkona na krov susjedne zgrade. Njeno golo tijelo nađeno je tek oko 15 sati, a njezina odjeća nikada nije pronađena. Policija je potvrdila i da su u njezinom tijelu pronađeni alkohol i ecstasy za koje smatraju da su doveli do tragičnog pada. No, britanski privatni detektiv Mark Williams-Thomas uvjeren je da je Ivana bila mrtva i prije pada s balkona te da je riječ o ubojstvu.

Njegove tvrdnje potkrjepljuje i nalaz patologa Franka van de Goota koji je ustvrdio da na mjestu Ivanina pada nema tragova krvi, što sugerira da je bila mrtva i prije pada. "Imala je modrice na rukama koje nije izazvao pad što ukazuje da je prije njezine smrti došlo do borbe", kazao je Goot za nizozemske medije. Snimku nadzornih kamera na kojoj Johnson iznosi Ivanu možete pogledati OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene