Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je održala spektakularni nastup na Super Bowlu, svi su se pitali tko je sretnik koji hoda sa slavnom ljepoticom...


Bio je to najgledaniji show u povijesti Super Bowla (gledalo ga je 118.5 milijuna ljudi prema Billboardu), a kako je počela izgleda da je ova godina u znaku Katy Perry!

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom Slika nije dostupna 'Nakon što me ostavio, nisam mogla ustati iz kreveta dva tjedna'

Popularna pjevačica priredila je show za pamćenje u poluvremenu tog američkog sportskog događaja godine, a na pozornici su joj se pridružili Lenny Kravitz i Missy Elliott.

Super Bowl 2015: Katy Perry 'zapalila' poluvrijeme Super Bowla

Slavna reperica družila se s Katy i iza scene, a na svojem je Twitteru objavila i zajedničku fotografiju. No ono što je bilo zanimljivije jest to da je s Katy u backstage bio i glazbenik John Mayer s kojim je bila u vezi. Već se neko vrijeme priča kako se par opet pomirio, a ovo je sada i prva zajednička fotografija koja to i potvrđuje.

Katy i John već su nekoliko puta pokušavali, a možda je ovo sada njihov trenutak za ljubav. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook