Miss Universe 2017.

Veliki uspjeh naše ljepotice u Las Vegasu! Shanaelle pri samom vrhu najljepših

Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 2 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 3 +0 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 Galerija

Lijepa Demi Leigh Nel Peters iz Južne Afrike okrunjena je sinoć kao nova Miss Universe! Naša predstavnica Shanaelle Petty plasirala se među četiri najljepše Europljanke.

Lijepa Demi Leigh Nel Peters iz Južne Afrike okrunjena je sinoć kao nova Miss Universe! Njezine su dvije pratilje Kolumbija i Jamajka.  Naša predstavnica Shanaelle Petty plasirala se u Top 16.

Pogledaj i ovo Sheynnis Palacios - 3 najljepša žena svijeta Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

Prema novom sistemu odabira Top 16, nakon preliminarnog natjecanja koje je uključivalo natjecanje u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i intervju, odlučeno je da u najboljih 16 ulaze 4 predstavnice iz Europe, 4 iz Afrike i Azije, 4 sa Američkog kontinenta i još 4 najljepše kao “wild carts”.

Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 2 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 2

Tako su se među 16 plasirale: Tajland, Šri Lanka, Gana, Južna Afrika, Španjolska, Irska, Hrvatska, Velika Britanija,Kolumbija, USA, Brazil, Kanada te Filipini, Venezuela, Jamajka i Kina. Nakon natjecanja u kupaćim kostimima i večernjim haljinama odlučeno je o Top 10 polufinalistica, a najljepših pet: Južna Afrika, Venezuela, Tajland, Jamajka i Kolumbija imale su prilike odgovarati na pitanja žirija.

Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 3 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 3

Najuspješnije tri, među kojima je i novookrunjena južnoafrička ljepotica uz Kolumbiju i Jamajku, slavile su pred prepunim auditorijem u Las Vegasu. Miss Universe Demi Leigh ima 22 godine, diplomirala je poslovni menadžment, a u slobodno vrijeme zalaže se za žene te ih uči o važnosti samoobrane

66. izbor za Miss Universe, održan u Planet Hollywood Resortu & Casinu, vodili su Steve Harvey i Ashley Graham uz nastup Fergie te Rachel Platten.

Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene