Ozljede i marihuana

Miss nesretnice! Barbara, Ana i Monika su najveće pehistice izbora za Miss Universe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cure s ovog podneblja, ove godine su prošle lošije nego inače. Prati ih neka loša sreća, barem kada je Miss Universe u pitanju.

Ove godine predstavnice s našeg podneblja na izboru za Miss Universe nisu dobro prošle. Dapače, bilježe same nevolje! Što li je to u zraku? Počevši od naše ovogodišnje predstavnice, Barbare Ljiljak pa do Slovenke Ane Halozan - sve je prošlo po krivu. Donosimo top tri Miss Nesretnice.

Pogledaj i ovo showbuzz Nespretno zakoračila SLOMILA RUKU: Ne putuje na svjetski izbor

Kakav GAF! Pogriješio i okrunio krivu Miss Universe

Miss Universe Hrvatske - Barbara Ljiljak

Sreći nije bilo kraja kada je lijepa Splićanka osvojila krunu. Intenzivno se pripremala za svjetski izbor u Las Vegasu, no onda je prijelom uništio njene snove. 'U šoku sam, ne mogu vjerovati da mi se to desilo! Šest mjeseci od našeg izbora u Hrvatskoj sanjam o odlasku na svjetski izbor i predstavljanju Hrvatske, i onda ovo! Mirti zaista želim puno sreće i da uživa u svakom trenutku sudjelovanja na izboru Miss Universe, a ja se veselim povratku svojim obavezama čim se potpuno oporavim', izjavila je Barbara nakon svega. Zamijenila ju je druga pratilja, mlada studentica Mirta Kuštan. Djevojka se pripremala svega koji dan i otišla u Las Vegas.

Seksi Mirta otišla u Vegas: Hoće li dostojno mijenjati Barbaru Ljiljak?

Miss Universe Slovenije - Ana Halozan

Dok je naša Miss slomila ruku prije putovanja, najcrnji scenarij dogodio se lijepoj Slovenki. Naime, prvi dan kada je stigla u Las Vegas, pala je u kupaonici. Rezultat svega je sedmodnevni boravak u bolnici i nateknuto lice. Oporavila se polako, a boravak u SAD-u su, umjesto priprema za izbor, zamijenili bolnica i previjanja. Ozljeda je bila dosta ozbiljna, a Ana je odustala od izbora. Prošetala je ipak na izboru, a cvijeće joj je uručila prošlogodišnja Miss Universe.

ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

Miss Universe Australije - Monika Radulović

Prelijepa Australka bosanskohercegovačkih korijena ušla je u top pet najljepših. Bila je jedna od favoritkinja za prestižnu titulu, no mediji pišu kako je bez krune ostala nakon što su je suci pitali što misli o legalizaciji marihuane. "Ustanovljeno je da marihuana fantastično djeluje kod liječenja raka i stvarno može pomoći onima koji su jako, jako bolesni. U tim okolnostima mislim da bi marihuana trebala biti legalizirana. No vlada bi svakako trebala odvagnuti sve opcije", odgovorila je Monika, i ispala iz daljnjeg natjecanja. Neki smatraju da ju je taj odgovor koštao titule.

Da podsjetimo, uz nju, pet najljepših bili su Miss SAD-a, Miss Kolumbije, Miss Francuske i Miss Filipina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene