Hrvatska misica odlučila je progovoriti o detaljima natjecanja u egzotičnom Baliju. Nije sve bilo tako bajno...


Lijepa 18-godišnja Riječanka Lana Gržetić predstavlja je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta u Indoneziji. Sada je u intervjuu za Jutarnji.hr pojasnila pozadinu natjecanja koja je možda utjecala na loš plasman.

>>'Lana je pomalo hendikepirana jer su joj dali da nosi tu haljinu'

Vezani članci Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna! Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Tko se sjeća tog trenutka? Evo kako je izgledala Anica Kovač kad su je 1995. proglasili za prvu pratilju Miss svijeta

'Loša organizacija počela je i prije jer su mi osigurali samo jednu haljinu i jedne cipele i rekli da valjda i sama imam haljinu koju bi ponijela. Najbolje od svega je što sam kao nagradu dobila ručnik i kremu. Poslije sam pročitala kako su mi dali 35.000 kuna nagrade i bilo mi je smiješno', požalila se lijepa manekenka.

Druge natjecateljice su imale i po sedam kofera, a ona svega dva i to je višak prtljage na aerodromu morala sama platiti 450 eura, budući nije imala ni jednog sponzora.

'Misice Venezuele i Grčke imale su haljine do poda i na doručku, Miss Libanona 20. 000 eura za trošenje u Prada dućanima, a sve su imale snimljene filmove kojima se predstavljaju njihove zemlje te osigurane ulaznice za izbor za svoje najbliže. Sreća je što mi je cimerica bila Miss Bosne koja je imala gomilu robe s kojom sam je razmjenjivala' rekla je Lana.

Unatoč tome što se osjećala kao Pepeljuga, lijepa Riječanka zaključila je da bi opet sve ponovila jer je upoznala mnogo ljudi i vidjela prekrasan Bali. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook