Miss Lana kao Pepeljuga

'Poslali su me na Bali bez novca, samo s otrcanom lentom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska misica odlučila je progovoriti o detaljima natjecanja u egzotičnom Baliju. Nije sve bilo tako bajno...

Lijepa 18-godišnja Riječanka Lana Gržetić predstavlja je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta u Indoneziji. Sada je u intervjuu za Jutarnji.hr pojasnila pozadinu natjecanja koja je možda utjecala na loš plasman.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Već se naveliko sprema! Pogledajte koja će ljepotica predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta, a objašnjen je i način na koji je odabrana!

>>'Lana je pomalo hendikepirana jer su joj dali da nosi tu haljinu'

'Loša organizacija počela je i prije jer su mi osigurali samo jednu haljinu i jedne cipele i rekli da valjda i sama imam haljinu koju bi ponijela. Najbolje od svega je što sam kao nagradu dobila ručnik i kremu. Poslije sam pročitala kako su mi dali 35.000 kuna nagrade i bilo mi je smiješno', požalila se lijepa manekenka.

Druge natjecateljice su imale i po sedam kofera, a ona svega dva i to je višak prtljage na aerodromu morala sama platiti 450 eura, budući nije imala ni jednog sponzora.

'Misice Venezuele i Grčke imale su haljine do poda i na doručku, Miss Libanona 20. 000 eura za trošenje u Prada dućanima, a sve su imale snimljene filmove kojima se predstavljaju njihove zemlje te osigurane ulaznice za izbor za svoje najbliže. Sreća je što mi je cimerica bila Miss Bosne koja je imala gomilu robe s kojom sam je razmjenjivala' rekla je Lana.

Unatoč tome što se osjećala kao Pepeljuga, lijepa Riječanka zaključila je da bi opet sve ponovila jer je upoznala mnogo ljudi i vidjela prekrasan Bali. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene