Nadograđuje znanje

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uz sve obaveze, odlučila se na veliki iskorak u životu

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Najljepša Hrvatica Tea Mlinarić od jeseni kreće s obukom za make up artista

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić svoju godinu počela je radno. Dolaskom iz Kine, ovoj ljepotici se život preokrenuo za 360 stupnjeva. Uz školske obveze, Tea se bavi snimanjem kampanja te nošenjem revija za najpoznatije hrvatske dizajnere.

Pogledaj i ovo Tea Mlinarić (FOTO: PR) borba za krunu Zgodna Tea traži nasljednicu! Ima li zainteresiranih?

PR PR

Usprkos svim obvezama, Tea se ovih dana odlučila na veliki iskorak u svom životu i potpisala stipendiju s Učilištem Profokus koju je osvojila pobjednom na Finalu Miss Hrvatske 2017. Najljepša Hrvatica od jeseni kreće s obukom za make up artista te će uz vrhunske mentore i stručnjake naučiti osnove dermatologije te kako se pravilno naučiti šminkati i pristupiti njezi kože.

PR PR

''Već dugi niz godina surađujemo s Učilištem Profokus koje je već 23 godine vodeća ustanova za modu i dizajn u Hrvatskoj. Smatram da će Tea, ali i buduća Miss Hrvatske 2018. Dobiti priliku učiti od najboljih, po jedinstvenom programu i metodama. Zadovoljstvo nam je što biramo takve partnere koje našim djevojkama daju odličnu edukaciju i iskustva“ izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Hoće li Tea biti kao i neke naše manekenke, koje su se s modnih pista vratile prenijeti svjetska znanja ili uz modeling razvijati karijeru vizažista, prosudit će sama, ali definitivno joj želimo puno sreće i uspjeha u njezinim daljnjem radu jer uskoro Direkcija Miss Hrvatske bira nasljednicu Tee Mlinarić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene