Miss Hrvatske 2019. Katarina Mamić uskoro ide na svjetski izbor, no ovdje ju čekaju još brojne poslovne obveze.

Galerija


Miss Hrvatske Katarina Mamić spremna je za 69. Izbor za Miss Svijeta.

Vezani članci Katarina Mamić (Foto: IN Magazin) Miss Hrvatske putuje na svjetski izbor: "Ja bih nju usporedila čak s Anicom Kovač, ona ima taj jedan dišpet u sebi" Domaće manekenke (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Vrijeme ovih domaćih ljepotica tek dolazi, no o njima se već itekako priča i prati ih se na Instagramu

Prestižni izbor ljepote održat će se 14. prosinca u Londonu, no Katarina će u britansku prijestolnicu otputovati već 20. studenog.

Ipak, prije putovanja, u Hrvatskoj ju čekaju brojne poslovne obveze, a jedna od njih bila je i otvorenje prvog dućana poznatog domaćeg dizajnera Jurja Zigmana u Zagrebu, čije unikatne kreacije rado nose i svjetske face poput Nicki Minaj, Cardi B, Fergie, Bebe Rexhe, ali i regionalne zvijezde poput Jelene Karleuše.

Tako je atraktivna brineta uskočila u seksi, crni korzet te rado pozirala dizajneru za društvene mreže, a na račun izgleda pokupila je samo pohvale, kao i Juraj za svoj rad koji je prepoznat u svijetu.

Katarina je od osvajanja titule postala neizostavni dio raznih domaćih revija, editorijala i evenata, a mnogi joj predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru.

I mi joj držimo fige za što bolji plasman, a kakvu ljepoticu šaljemo u London, pogledajte u našoj galeriji. 

Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča