Dok se Ivana priprema u Kini za veliko finale, mi uživamo u video spotu i ljepotama naše zemlje.

Galerija


Direkcija Miss Hrvatske službeno je predstavila spot kojim se aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina predstavlja u Kini na ovogodišnjem natjecanju ljepote Miss World koji će se održati 9.12.2018. na otoku Sanya.

Vezani članci Miss Hrvatske Tko će biti nova najljepša Hrvatica? Počinje potraga za djevojkom koja će braniti hrvatske boje u svijetu Nives Celzijus (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Bez dekoltea i minice: Nives iznenadila pojavom u bajkovitoj haljini u kakvoj je nismo navikli vidjeti

Produkciju spota potpisuje Projekt 6 studio, a režiju Nikola Klobučarić. Scenaristica razglednice je Ines Mrenica. „Vodila sam se idejom bajkovite ljepote i sportskog duha po kojima je Hrvatska već poznata u svijetu. Talent i MALE priče koje postaju globalne su najveći potencijal koji ova zemlja ima i zato smo sve rekli brojem 10 i imenom Modrić na dresu koji vidimo na kraju spota.“ – izjavila je Ines.

Najljepša žena Hrvatske spot je snimala na tri lokacije, u predivnom Dubrovniku, međimurskom gradu Čakovcu te Kninu. Dok su za styling zaduženi dizajneri BiteMyStyle by Zoran Aragović, Džemila Dilberović i Ivica Skoko koji je ove godine radio i dizajnersku haljinu te nacionalnu haljinu koja je digla toliko prašine u našim medijima, za obuću je izabrala iz najnovije kolekcije Deichmann. Da frizura bude besprijekorna zadužen je bio lanac frizerskih salona Studio Marcela, dok za make up Učilište Profokus i Eveline Cosmetics.

"Zaista mi je bilo divno snimati spot, radili smo ga nekoliko dana na različitim lokacijama to je za mene neko potpuno novo iskustvo. Uživala sam u svakom trenutku jer sam ponosna što ću moći svoju zemlju predstaviti u svijetu" – izjavila je aktualna Miss Hrvatske, Ivana Mudnić Dujmina.

Dok se Ivana priprema u Kini za grandiozno finale, mi ćemo uživati u video spotu i ljepotama naše zemlje.

Starleta često objavljuje neukusne fotke, a napokon je priznala da joj muž ludi zbog njih

Izbornik Dalić u zajedničkom izlasku pokazao zgodnu suprugu