Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina u Kini je predstavila Hrvatsku u haljini na kockice.

Galerija


Aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina otputovala je u daleku Kinu na svjetski izbor.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna!

Direkcija izbora tako je na Facebooku podijelila prvu fotografiju zgodne brinete iz Kine s ostalim natjecateljicama u nacionalnim kostimima, a onaj hrvatske predstavnice izazvao je lavinu negativnih komentara.

Radi se o mini haljinici A-kroja bez naramenica s uzorkom kvadratića koja je istaknula vitke noge lijepe Ivane, a na kreaciju je iskombinirana i gigantska ogrlica te bijele sandale.

Kako Vam se sviđa nacionalni kostim naše Ivane?, upitala je direkcija sljedbenike na spomenutoj društvenoj mreži, a ovo su samo neki od odgovora koje je dobila.

"Pa zar se ovako predstavlja nacionalna ljepota lijepe naše Hrvatske!? Zemlje sa toliko prekrasne prirode i prekrasnog Jadranskog mora! A i miss naše države, predstavnica naše države, mogla bi nabaciti malo osmijeha.... pa da se ova katastrofa od haljine manje primijeti. Jako loše i žalosno! Za sve postoje granice dobrog ukusa!!!", "Prekratka, ko da ide ne navijanje utakmice u nekom lošem kafiću.", "Najjadniji od svih, oskudan i bez ikakvnih etnomotiva kojih hrvatska ima pregršt. Jadno.", "Ni blizu nacionalnom kostimu. Pored tolikih prirodnih ljepota vaše države vi napravili nešto minimalno, skromno i navijačko. Čisti promašaj... Gdje je tu lijepo more, planine, jezera? Čisti promašaj, šteta za djevojku...", "Pored svih nošnji, ona ide u do*ičnjaku predstavljat..."

Ni ostali komentari nisu išli u prilog haljine, iako moramo priznati da 17-godišnjakinja izgleda prekrasno u njoj.

Sretno, Ivana! 

Zaljubljena Lana Jurčević na ludoj proslavi rođendana nije skidala ruke s dečka Filipa

Domovi svjetski slavnih zvijezda spaljeni do temelja: ''Molite se, shrvani smo''