Čitatelji DNEVNIK.hr-a odabrali su Miss Medija. Laskava titula pripala je Valentini Jackiv koja prolazi direktno u finale izbora za Miss Hrvatske 2017.


Još je samo nekoliko dana ostalo do ovogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske. 18 ljepotica spremno je za veliko finale koje će se održati u utorak 26. rujna u Zadru.

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 26. rujna UŽIVO na portalu DNEVNIK.hr.

Vezani članci Katarina Mamić (Foto: IN Magazin) Miss Hrvatske putuje na svjetski izbor: "Ja bih nju usporedila čak s Anicom Kovač, ona ima taj jedan dišpet u sebi" Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

U izboru za najljepšu Hrvaticu sudjelovali ste i vi! Sudjelovanjem u anketi proteklog tjedna imali ste priliku birati vašu Miss - Miss Medija. Do subote 23. rujna u 12 sati u anketi je glasalo 23.450 osoba. Najviše glasova, njih čak 4.747, osvojila je Miss Brodsko-posavske županije Valentina Jackiv. Lijepa Valentina osvojila je titulu Miss Medija i time se plasirala izravno u finale. Drugo mjesto pripalo je Miss Šibensko-kninske županije Antei Lei Luketi s osvojenih 3.985 glasova, a treće Međimurki Pauli Percač s 3.015 glasova.

Pobjednica Valentina dolazi iz Slavonskog broda. Voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, a želja joj je proputovati cijeli svijet. Mi joj držimo fige da krajem godine otputuje u Kinu gdje će se održati ovogodišnji izbor za Miss Svijeta.

Izravan prijenos izbora za Miss Hrvatske 2017., pratite na portalu Dnevnik.hr u utorak, 26.09.2017. u 20 sati.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.