Djevojke će od 23. 9. boraviti u Biogradu na Moru, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije.


Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima. Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Djevojke će od 23. 9. boraviti u Hotelu Ilirija, u Biogradu na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Kandidatkinje izbora za Miss Hrvatske 2017 (FOTO: Boris Mataković)

Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26. 9.2017. godine. Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Mode by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Coton i Borovo. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d. d. napravio humanitarni projekt "Njegujmo život" za udrugu Debra. Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom "Beauty with a Purpose" s udrugom Debra.