Poručio svima

'Severina je apsolutna zvijezda na području Balkana'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mišo Kovač bio je gost u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'!

'Najvažniji u mom životu su moja supruga, Ivana i moja dva pasa. Nas trojica idemo, maltretiraju oni mene i maltretiram ja njih', rekao je dobro raspoloženi Mišo Kovač sinoć Daliboru Petku.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika diva Radojka Šverko otkrila: Za ulogu Jane u Gubec Begu pripremala sam se u Vrapču

Popularni pjevač otvorio je ciklus 'Legendi' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', u koji je stigao nakon koncerta u Sinju. „Gdje god da dođem tu je totalni lom“.

Placido Domingo u Beču je izjavio da mu je to najbolji koncert, jer mu je publika otpjevala 2 pjesme. Sad zamislite kako je meni kad pjevaju 32', rekao je Mišo, osvrnuvši se i na aktualnu scenu.
'Naša estrada u ovom je trenutku na dnu dna. Diskografija je mrtva. Kad netko nekog nazove pjevačem, onda ga je uvrijedio', kaže legenda izdvojivši ipak nekoliko kolega, koji su kaže talentirani pjevači.

Fotografija koja je u svega nekoliko sati na Facebooku prikupila više od 5 tisuća lajkova!

'Cetinski, Karan, Dragojević, dobar je i Zečić, a uozbiljio se i Grdović. Nas trojica jedini predstavljamo zabavnu glazbu', rekao je odgovorivši na vječno pitanje je li kraljica estrade Rozga ili Severina. 'Rozga se još ne može nazvati. Severina je još '91 radila na svojoj karijeri. Ona je apsolutna zvijezda na području Balkana i zna napraviti scenu ko Amerikanka. Ne radi ona Belons ili kako se zove ništa bolje od nje. Severina je prva osoba hrvatske estrade', kaže Kovač.

Dva puta se natjecao za pjesmu Eurovizije i nije uspio. 'Dva puta su me ukrali. Kad sam pjevao s Biserom Veletanlić, njezin glas nisu pustili van. Pobijedili smo, ali je nastala gužva. Bunili su se iz Beograda iako smo te godine pjevali za njih. Rekli su da se nismo čuli i poslali Ambasadore. Drugi put sam predstavljao Zagreb. S klapom Šibenik pjevao sam Posadi cvijet. Upozorili su me da će te godine biti svašta u Novom Sadu.

Svi su očekivali da će ići Brena. Jedan me prijatelj upozorio, a ja sam rekao kako da glasuje i da 12 bodova dobije onaj mali kudravi, Daniel Popović. Meni su opet pustili samo glas i bas. Zadnji član žirija Danielu je dao 12 bodova, a Breni nula i Daniel je pobijedio za dva boda. Nakon toga sam im rekao: Zar ne bi bilo poštenije da niste dirali moj zvuk i ja dalje ne bih radio ništa. Ovako ste mi skinuli sve osim glasa i basa, a ja sam vama skinuo Brenu', otkrio je Mišo.

Od njegova opusa, kaže, najdraže su mu balade: Sutra mi sude, Ako me ostaviš, Samo nas nebo rastavit može i Ti si pjesma moje duše, a otkrio je i tajnu svog brka. 'Brkove nosim jer mi tako puno bolje stoji. Nemam ožiljak kako se govorilo', razriješio je vječni misterij oko najpopularnijeg domaćeg brka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene