Kakav duo!

Najposebnija gošća na koncertu Miše Kovača rastopila je publiku, a ni on sam nije uspio obuzdati emocije!

Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač Miroslav Lelas/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Miše Kovača u Splitu - 8 Koncert Miše Kovača u Splitu - 1 Koncert Miše Kovača u Splitu Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Koncert Miše Kovača u Splitu - 4 Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 Koncert Miše Kovača u Splitu - 3 Koncert Miše Kovača u Splitu - 6 Koncert Miše Kovača u Splitu - 10 Koncert Miše Kovača u Splitu - 5 +16 Koncert Miše Kovača u Splitu - 1 Galerija

Miši Kovaču se na koncertu u Splitu na pozornici pridružila i unuka Elena, a s njom u naručju otpjevao je hit "Svi pjevaju".

Legendarni Mate Mišo Kovač u Splitu je održao koncert za pamćenje.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Jedan je Mišo! Kakva atmosfera na Mišinu koncertu, tisuće ljudi dočekalo ga ovacijama: "Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden"

Na Starom placu s njim je uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, a koncert je otvorio pjesmom "Dalmacija u mom oku".

"Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden", izjavio je Mišo pozdravljajući sve, a Splitskoj četvrtoj gardijskoj brigadi uputio je zahvalu.

Miši su se na pozornici pridružili i gosti, među kojima je svakako najposebnija bila njegova preslatka unučica Elena, a s njom u naručju otpjevao je svoj veliki hit "Svi pjevaju".

Zapjevala je i Elenina mama, odnosno Mišina kći Ivana Kovač, a i njoj se kćerkica pridružila na bini. Među ostalim gostima bili su Saša Antić iz TBF-a, s kojim je Mišo snimio novu hajdučku himnu "Ja ne mogu drugo nego da ga volim", te bend Slavonske lole.

Atmosferu na koncertu teško će biti nadmašiti i sve je bilo nabijeno emocijama, a zaplakao je i sam Mišo.

"Ajmo reći da je ovaj koncert stvarno vrhunac vrhunca jer ako bacite pogled iza, ovo je mali Woodstock večeras i to će biti ludilo, totalno. Tata se ne da, on je meteor, on će živjeti vječno. Mislim da mu je sad lagano uzbuđenje jer dosad nije bio toliko svjestan, tek sad postaje, ali kad to krene, to će biti show", rekla je prije koncerta Ivana Kovač za Dnevnik Nove TV.

Mišo je dio ulaznica podijelio braniteljskim udrugama, ali i djelatnicima splitske bolnice, odnosno odjelima na kojima se liječio prije nekoliko mjeseci.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta u showu Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 2 Goran Špaleta u showu Survivor - 3 Goran Špaleta u showu Survivor - 4 +11 Goran Špaleta u showu Survivor - 5 Celebrity Goran je zaludio žene i mnogima je bio favorit, a zbog Survivora je i njegova djevojka promijenila mišljenje: "Nikome nije bilo jasno što mi to treba u životu"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene