Leo iskreno

'Mislim da su moje pjesme dar od Boga'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Amir Kazić Leo tijekom ovog tjedna posjetio redakciju Dnevnik.hr-a gdje je progovorio o Valentinovu, glazbi i romantici!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana i Stjepan Pavlinić - 3 75 godina braka! Ana i Stjepan Valentinovo ne slave, ali su proslavili krunski pir: ''Bilo je lijepih i loših vremena, ali mi smo se dogovorili, riješili''

Kada tražimo ime na glazbenoj sceni koje obilježavaju najljepši ljubavni stihovi odnosno čije su pjesme idealne za ovo doba godine kada se približavamo Valentinovu, danu zaljubljenih, jedno ime se tu i više nego savršeno uklapa. On ima krevet od ruža, u jednoj pjesmi skromno pjeva o boljem od sebe, riječ je - o Leu!

>> Na pitanje 'staro ili mlado' iznenadila odgovorom!

'Mislim da je to dar od Boga, ja sam se često pitao otkud meni to kad uzmem gitaru u ruku, da mi se ta neka energija pretoči u melodiju, ali onda jednstavno, osluškujem ljude oko sebe, njihove probleme i sreću i pokušavamo to zajedno pretočiti u melodiju i tekstove', objašnjava Leo otkud mu inspiracija za njegove pjesme.

Leo nakon predstavljanja svog aktualnog 'The Best of' albuma koji je s oduševljenjem prihvaćen među njegovom publikom diljem regije, za mjesec zaljubljenih donosi dva koncerta koja će se odlično uklopiti u ove dane kada je Valentinovo u pitanju. Ovoga puta zapjevati će u srcu Dalmacije. Na samo Valentinovo, 14. veljače Leo će zaljubljenima pjevati u Mega Marini Mandalina, a nakon toga Leo se seli u mjesto Ražine u popularni noćni caffe bar Enigma gdje će pjevati u petak 15. veljače.

'Valentinovo je uvijek dan ljubavi, ja bih bio puno sretniji kad bi svaki dan bilo Valentinovo jer bi onda bilo puno više ljubavi na svijetu, a to nam nedostaje. Ovo Valentinovo ću opet za svoje drage prijatelje pripremiti jednu unpugged prezentaciju pjesama. to će biti jedno lijepo druženje za one koji vole moje pjesme', kaže pjevač.

Povodom toga, Leo je posjetio i redakciju Dnevnik.hr-a gdje je otkrio neke zanimljive detalje o koncertu, ali i novom albumu. Ono što će također fanovima biti zabavno, Leo je progovorio i o svojoj privatnoj ličnosti, romantici i Valentinovu.

'Valjda jesam romantičan. Mislim da čovjek ne može baš toliko folirati. Pjevam o nečemu što jako dobro razumijem, a to je ljubav', otkrio je u intervjuu.

Što je još popularni glazbenik otkrio, pogledajte u videu! I naravno, Leo povodom Valnetinova nagrađuje svoje fanove! Poklanja četiri puta po jedan novi album 'Best of' i to s autogramom! Napišite zašto biste upravo vi trebali osvojiti 'The Best of' i vaše odgovore pošaljite na natjecaj@novatv.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene