Ona je naša prve estradna zvijezda koja je javno progovorila o kirurškom povećanju grudi.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Kad grudi 'polude': 'Više nisam mogla živjeti s tim!' Slika nije dostupna Ovo je njezino prvo pojavljivanje bez silikona u grudima - nakon 18 godina!

I sada, nakon 18 godina Ivana Banfić je odlučila izvaditi implatante u grudima. Kako je ispričala u intervjuu za Gloriju, 43-godišnja pjevačica je 'dugo osjećala kako nešto nije u redu' te je nakon konzultacije s liječnikom stare implatante zamijenila novim, nealergijskim umetcima.

>> Ovo je njezino prvo pojavljivanje bez silikona u grudima - nakon 18 godina!

'Dulje vrijeme osjećala sam da nešto nije u redu. Osjećala sam da se u njima nešto zbiva. Nije to bilo ništa alarmantno, ali se vremenom situacija pogoršavala. Bol je postala jaka, pikalo me, pojavile su se i neke kvržice. Shvatla sam da moram riješti taj problem jer ne mogu živjeti sa stalnim osjećajem neugode. S liječnikom sam se složila kako moram izvaditi umetke, ali kako sam navikla na oblik i veličinu grudi, čemu se prilagodila i koža, odlučila sam nakon vađenja odmah staviti nove umetke, i to od najnovije generacije silikona koji se u grudima i ne osjećaju', ispričala je Ivana.

Ipak, kaže, kako je u nekom trenutku požalila što je stavila umetke prije 18 godina.

'Sada , u ovim godinama, mislim da bi bilo bolje da ih nisam nikad stavljala. Opet, otkako sam napravila taj zahvat, bila sam zadovoljna svojim izgledom, nisam imala nikakvih problema sve do nakon porođaja. Mogla sam i bez njih, ali, mladost ludost, želja za eksperimentiranjem... To je bilo nešto novo u Hrvatskoj i morala sam i ja probati', zaključila je pjevačica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook