Visoko mišljenje o sebi

Misle da su bogovi: Oni su najveći EGOMANIJACI!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njihov ego veći je od njihovih bankovnih računa...

Veliki ego i velika zvijezda idu jedno uz drugo jer nije neobično da zvijezde, koje imaju milijunske ugovore, visoko vrednuju i sebe. Donosimo pregled nekih poznatih osoba koje iznenađuju veličinom svog ega.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Ovo su najveća rivalstva poznatih

Jonah Hill

Jonah Hill ne dozvoljava kolegama da se šale na njegov račun. Nakon što je u intervjuu za 'Rolling Stone' zvučao pomalo uobraženo, glumac je postao ozbiljan i kad su u pitanju obožavatelji. Neki mu tu novostečenu uobraženost pripisuju odrastanju i potrebi da se udalji od glupavih komedija koje su ga proslavile i počne raditi ozbiljnije filmove. A drugi smatraju da je Jonah jednostavno 'kreten'.

Madonna

Madonna je simbol za slavu. Malo je onih koji nikada nisu čuli za Madonnu. Njezin imidž, stil i glazba poznati su diljem svijeta, ali čak i s toliko slavom, Madonna je jednom izjavila kako neće biti sretna sve dok ne bude slavna kao sam Bog?!

Justin Bieber

Nije nikakvo čudo da se mladi pjevač našao na ovoj listi. Od nerviranja susjeda preglasnom glazbom, preko (pre)čestog kršenja zakona, do razbacivanja novca - to su samo neki od njegovih ekscesa. Naravno, djelomičnu krivnju za njegovo ponašanje nose i obožavatelji i mediji. Još kao dijete, Bieber je gurnut u centar medijskog cirkusa, pratile su ga horde obožavateljica na svakom koraku, a glazbena industrija opisivala ga je kao najveće otkriće u posljednje vrijeme. Takav pritisak očito je ostavio velik trag na mladom pjevaču...

Michael Bay

Redatelj je najpoznatiji po svojim filmovima prepunim akcije i eksplozija, poput 'Transformersa', ali i po još nečemu - podjednako eksplozivnom i ne pretjerano lakom temperamentu. Bay je često u sukobu s glumcima i ekipom na setu pa im zna prirediti pravi pakao na snimanju. Njegov ego toliko je poznat da je magazin 'GQ' napisao člana pod nazivom: 'Usmena povijest najeksplozivnijeg redatelja svih vremena'.

Kanye West

Kanye West je čovjek koji je prekinuo govor Taylor Swift na dodjeli Grammyja samo da bi rekao tko bi po njegovom mišljenju trebao pobijediti. To ukazuje na to da West ima previsoko mišljenje o sebi. Kanye je za sebe rekao i da je novi Michael Jackson u glazbi i Steve Jobs u kulturi, a samog sebe je nazvao i bogom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene