bivša misica

Ljubila je proslavljenog Vatrenog i plijenila poglede na modnoj pisti, sada uživa s 20 godina starijim mužem i kćerkicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Cvjetković nekada je žarila i palila domaćim modnim pistama, a posljednjih godina uživa u privatnosti s mužem Andrijom Kevićem i kćerkicom Vitom.

Maja Cvjetković (34) nekad je bila poznato lice s modnih pista, a posljednjih godina posvetila se obitelji. 

Pogledaj i ovo Katarina Prnjak povukla se iz medija Zaručila se bivša Miss Hrvatske: ''Inače imam običaj pokriti ruku, ali vašim kamerama to ne prolazi...''

Majin uspon u manekenskom svijetu je krenuo 2005. kada je postala Miss Hrvatske. Fotografije iz toga razdoblja pokazuju da se nije puno promijenila u 15 godina. Atraktivna Šibenčanka je nakon toga nosila brojne revije s prijateljicama Anteom Kodžoman, Aleksandrom Grdić i Ivom Jerković. Nerijetko je bila viđena na svim važnim događanjima. 

Jedno je vrijeme privlačila pozornost i svojom vezom s proslavljenim Vatrenim Davorom Šukerom, a mnogi su nagađali da će se par i vjenčati. No prekinuli su nakon dvije godine i Maja je rekla kako su ostali u prijateljskim odnosima. 

Cvjetković se povukla iz javnosti kada je upoznala 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića za kojeg se udala u lipnju 2017. Tri mjeseca kasnije supružnici su dobili kćer Vitu. 

Maja se posvetila kćeri i mužu, a ponekad se u javnosti pojavi s prijateljicom Anteom Kodžoman. Tada plijeni pažnju svojim dobrim izgledom koji se nije puno promijenio od njezinih manekenskih dana. 

Inače, o Majinoj vezi s poduzetnikom se počelo pisati 2015., a ona je svojedobno rekla kako nikad nije bila sretnija. Diplomirana ekonomistica čuva svoju privatnost, pa je i njezin profil na Instagramu privatan. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Celebrity Na crvenim tepisima blista, ali najsretnija je baš ovakva: Vatrena latina pokazala sijedu kosu i lice bez šminke

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene