Ovo je zadnje što joj trenutno treba, tvrde prijatelji glumice.

Galerija


Glumica Mischa Barton jednostavno ne može pobjeći od problema. Mjesec dana nakon što je zbog bizarnog ponašanja završila na psihijatriji ponovno se našla u središtu skandala.

Ovog puta zbog vlastite seks snimke koja kruži Hollywoodom. Priču o seks skandalu zvijezde serije "The O.C." prvi je donio Daily Mail koji tvrdi kako je početna cijena eksplicitne snimke 500 tisuća dolara te da njezinu kupnju razmatraju brojne holivudske pornografske tvrtke.

Snimka navodno prikazuje glumicu obučenu samo u sivu majicu tijekom seksualnog odnosa s nepoznatim muškarcem tamne kose. Postojanje snimke potvrdio je i broker seksualnih snimki Kevin Journal kojem je videozapis ustupila anonimna osoba.

Mischa Barton (FOTO: Getty)
Mischa Barton (FOTO: Getty)

"Ono što sigurno znam je da kupnju razmatraju YouPorn.com, Porn.com i RedTube.com. Vidio sam screenshotove iz snimke, poprilično sam uvjeren da je to Mischa. S nepoznatim muškarcem na bračnom krevetu izmijenila je nekoliko poza", tvrdi Journal.

Vjeruje se da je snimka nastala tijekom protekle godine u jednoj od holivudskih rezidencija.
Izvori bliski glumici u brizi su jer znaju da bi objava snimke loše utjecala na njezino psihičko stanje.
"Ovo je zadnje što joj trenutno treba. Njezino ime u lošem kontekstu proteže se već neko vrijeme, seksualni skandal sada joj zbilja nije potreban", kazao je izvor za Daily Mail.

 

Mischa Barton (FOTO: Getty)
Mischa Barton (FOTO: Getty)