Uhvaćena na djelu

Prodaju se seks snimke: Početna cijena? 500 tisuća dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je zadnje što joj trenutno treba, tvrde prijatelji glumice.

Glumica Mischa Barton jednostavno ne može pobjeći od problema. Mjesec dana nakon što je zbog bizarnog ponašanja završila na psihijatriji ponovno se našla u središtu skandala.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio ''Ako ti je draga karijera...'' Nakon oštrih komentara na novu djevojku, sada se javila i glumica koja je šokirala priznanjem o DiCapriju

Ovog puta zbog vlastite seks snimke koja kruži Hollywoodom. Priču o seks skandalu zvijezde serije "The O.C." prvi je donio Daily Mail koji tvrdi kako je početna cijena eksplicitne snimke 500 tisuća dolara te da njezinu kupnju razmatraju brojne holivudske pornografske tvrtke.

Snimka navodno prikazuje glumicu obučenu samo u sivu majicu tijekom seksualnog odnosa s nepoznatim muškarcem tamne kose. Postojanje snimke potvrdio je i broker seksualnih snimki Kevin Journal kojem je videozapis ustupila anonimna osoba.

"Ono što sigurno znam je da kupnju razmatraju YouPorn.com, Porn.com i RedTube.com. Vidio sam screenshotove iz snimke, poprilično sam uvjeren da je to Mischa. S nepoznatim muškarcem na bračnom krevetu izmijenila je nekoliko poza", tvrdi Journal.

Vjeruje se da je snimka nastala tijekom protekle godine u jednoj od holivudskih rezidencija.
Izvori bliski glumici u brizi su jer znaju da bi objava snimke loše utjecala na njezino psihičko stanje.
"Ovo je zadnje što joj trenutno treba. Njezino ime u lošem kontekstu proteže se već neko vrijeme, seksualni skandal sada joj zbilja nije potreban", kazao je izvor za Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene