Problematična glumica

Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima

Mischa Barton (Foto: Profimedia) Mischa Barton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Profimedia) Ekipa serije The O.C. (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) +0 Mischa Barton (Foto: Getty Images) Galerija

Mischa Barton poznata je po ulozi Marisse Cooper u seriji "The O.C.", a od samih početaka karijere prate je skandali.

Glumica Mischa Barton najpoznatija je po ulozi Marisse Cooper u seriji "The O.C.", a od onda do danas puni svjetske tabloide zbog svojih problema. Barton je upravo proslavila 34. rođendan, a djevojka je tijekom godina drastično mijenjala izgled te je šokirala svakim svojim istupom, iako nije ostvarila zapaženije televizijske i filmske uloge.

Pogledaj i ovo showbuzz Rano se proslavila Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda

Tijekom snimanja serije "The O.C." Mischa se sprijateljila s Lindsay Lohan i Kelly Osbourne, a bila je čest gost tuluma u Los Angelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istaknula kako je u to vrijeme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vrijeme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dolje. U svibnju 2007. godine hospitalizirana je zbog miješanja tableta s alkoholom, a iste je godine i uhićena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uvjetno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola te je morala platiti 2000 dolara kazne.

Seriju "The O.C." napustila je nakon završetka treće sezone, a u to vrijeme kružile su glasine da njezin odlazak nije bio zajednička odluka. Navodno je njezino ponašanje na setu prevagnulo da njezin lik "ubiju" u seriji. Deset godina kasnije Barton je ispričala kako je mnogo faktora bilo u pitanju njezina odlaska. Fox je otkazao snimanje serije nakon četvrte sezone.

U srpnju 2009. godine glumičin je životni stil došao do vrhunca te su njezini roditelji i agent organizirali "intervenciju" jer su zaključili da Mischa nije sposobna odletjeti u New York zbog jednog eventa. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative te se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, gdje je toliko izmaknula kontroli da je prijetila i kako će počiniti samoubojstvo. Doživjela je živčani slom te je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidalna, već je bila u depresiji.

Iste je godine pokušala ponovno osvojiti svijet glume serijom "The Beautiful Life: TBL", no kuća CW neslavno je završila snimanje nakon samo dvije epizode. Glumica je toliko bila nemoguća na setu da nisu mogli nastaviti sa snimanjem. Odonda se nije pojavila na malim ekranima, ali ni na velikima.

Mlada glumica nije izbjegla ni financijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku u vrijednosti od 100.000 kuna. Pokušavala je prodati svoju vilu na Beverly Hillsu, ali to joj godinama nije uspijevalo. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerica jer je zaključila da joj je uskraćivala plaću te je otjerala iz vlastite kuće.

U emisiji "Dancing with the Stars" 2016. godine također je imala slom nakon što je eliminirana, a producenti su pričali kako se s njom nije moglo raditi. "Zbog svog ponašanja sigurno nije dobila previše prijatelja na setu", ispričali su kasnije u intervjuima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene