Dugo je nismo vidjeli

Prepoznajete li nekadašnju ljepoticu? Bila je velika zvijezda, a onda su je uništili seks-skandal i ovisnosti

Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Profimedia) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) +0 Mischa Barton (Foto: Getty Images) Galerija

Mischu Barton fotografi su uhvatili na izlasku iz trgovine, a na sebi je imala prozirnu majicu ispod koje se jasno vidio grudnjak.

Glumica Mischa Barton najpoznatija je po ulozi Marisse Cooper u seriji "The O.C.", a danas već zaboravljena zvijezda pažnju je plijenila neobičnom stilskom kombinacijom u Los Angelesu ovoga vikenda.

Pogledaj i ovo Mischa Barton Prepoznajete je? Bivša zvijezda viđena nakon dugo vremena: Od njezine ljepote i dana najveće slave malo je ostalo!

34-godišnju Mischu fotografi su uhvatili na izlazu iz trgovine, a na sebi je imala prozirnu majicu ispod koje se jasno vidio grudnjak. Zaštitnu masku za lice imala je u rukama, a skrivala se iza velikih sunčanih naočala.

Glumicu su ranije ovoga mjeseca uhvatili u društvu glumca Giana Marca Flaminija, a par je bio na spoju u jednom restoranu gdje su izmjenjivali nježnosti te se nisu skrivali ni pred kime. Prije Flaminija Mischa je ljubila Jamesa Abercrombieja, no par se nakon nekoliko prekida i mirenja definitivno razišao krajem prošle godine.

Tijekom snimanja serije "The O.C." Mischa se sprijateljila s Lindsay Lohan i Kelly Osbourne, a bila je čest gost tuluma u Los Angelesu, ako ne i prečest. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vrijeme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vrijeme, ali poslije je shvatila da je to put prema dolje. U svibnju 2007. godine hospitalizirana je zbog miješanja tableta s alkoholom, a iste je godine i uhićena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uvjetno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola te je morala platiti 2000 dolara kazne.

U srpnju 2009. godine glumičin je životni stil došao do vrhunca te su njezini roditelji i agent organizirali "intervenciju" jer su zaključili da Mischa nije sposobna odletjeti u New York zbog jednog eventa.  Nakon sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative te se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, gdje je toliko izmaknula kontroli da je prijetila i kako će počiniti samoubojstvo. Doživjela je živčani slom te je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidalna, već je bila u depresiji.

Mlada glumica nije izbjegla ni financijske probleme zbog svoga ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerica jer je zaključila da joj je uskraćivala plaću te je otjerala iz vlastite kuće.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene