Supruga Mirze Džombe, Belma, raskrinkala je slavnog rukometaša.


Pistom na Sajmu vjenčanja u Opatiji s kćerkicom Unom prošetala je Belma Džomba, supruga slavnog rukometaša Mirze Džombe. Pridružila im se i Vali, kćerkica njezine vjenčane kume. Belma i Mirza su prije 5 mjeseci dobili i drugu kćer Adu.

'Još ne osjetim to drugo dijete. Ona je jako mirna, samo jede i spava ali vjerujem da će i ona pokazati svoj karakter vrlo brzo, ali evo za sada uživam u ovom miru trenutno', kazala je Belma.

Mirza se nakon rukometne karijere posvetio investiranju u nekretnine. Mijenjanje pelena ipak još nije u potpunosti svladao, našalila se Belma.

Mirza i Belma Džomba (FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL)

'Promijeni koji put. Izvlači se na ono da puno radi pa ne stigne. Kad dođe kući djeca već spavaju pa ''nije imao prilike''. Ali kaže, kad bi trebao da bi svakako mijenjao i češće. Al dobro, vidjet ćemo, imat će prilike', kroz smijeh nam je prepričala Belma.

Što je još rekla Belma, ali i Danijela Gračan te Jelena Urukalo, pogledajte u video prilogu IN magazina.

Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Mirza i Belma Džomba (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)