Miroslav Ilić jako je zabrinuo obitelj nakon što mu je pozlilo nakon koncerta u Beogradu, no srećom nije ništa ozbiljno.

Galerija


69-godišnjem srpskom pjevaču Miroslavu Iliću pozlilo je prošlog utorka nakon koncerta u Beogradu.

Vezani članci Krunoslav Capak - 2 Capak o odazivu na cijepljenje: "Očekivali smo zdrav razum" Valentina Walme Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde

Kako prenose srpski mediji, legendarnom pjevaču nije bilo dobro tijekom koncerta, no pravi problemi počeli su nakon što je sišao s pozornice te se počeo gušiti.

"U jednom je trenutku problijedio te je djelovalo kao da će se srušiti. I sam se požalio da mu je loše, no brzo je dobio vode te sjeo iza pozornice. Supruga Gordana jako se uplašila kada ga je vidjela takvog, no već za deset minuta Miroslavu je bilo bolje. Kasnije je rekao kako mu je bilo zagušljivo i pretoplo u prepunoj dvorani te kako se samo preforsirao", otkrio je izbor za Kurir.

Unatoč tome što se počeo slabo osjećati pred kraj koncerta, Ilić ga je profesionalno odradio do kraja.

"Bilo je vidljivo da nešto nije u redu, jer mu se to prvi put dogodilo, no srećom nije ništa ozbiljno. Ipak, njegovi bližnji jako su se zabrinuli", dodao je izvor, a pjevač se nije oglašavao. 

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska