"nisam više mogao"

Pobjegao iz Sabora: Škoro iskreno o odlasku iz politike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Miroslav Škoro otkrio je što najviše zamjera našim glazbenicima, ali i zašto je napustio politiku.

Ususret koncerta u Mostaru koji će se održati 17. travnja Miroslav Škoro dao je intervju za bosanske medije u kojima je progovorio o stanju na domaćoj glazbenoj sceni, svojim političkim danima, a dotakao se i komentara o bujanju ustaštva u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Komentirajući glazbenu scenu Škoro je izjavio da ne voli kada se skreće pozornost s pjesama aludirajući na golotinju koja se u posljednje vrijeme nameće kao standard opstanka na sceni. "Smeta mi ta količina razvrata, taj 'soft porn pop', koji odvlači pažnju od pjesme. Zbog senzacionalizma je prisutna stalna želja da se proizvede nešto novo, a kvantiteta ne izrodi nužno i kvalitetu koja je danas narušena stvarima koje nemaju veze s glazbom", govori Škoro.

Iako iza sebe ima 25-godišnju glazbenu karijeru, dobro je znano da se Škoro okušao i u politici. Svojevremeno je obavljao dužnost konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj, a bio je i saborski zastupnik HDZ-a.

"U politiku sam ušao s entuzijazmom i željom čovjeka kojem ne treba ništa. Nisam uzeo nijednu lipu za šta postoje dokazi, a ono što sam dobio vratio sam kroz humanitarne svrhe. Izašao sam iz politike kada sam shvatio da političari sve doživljavaju kao kokoš koju treba očerupati nakon izbora. Nisam mogao biti s grupom koja je devijantna i čerupa kokoš koja je davno očerupana", rekao je Škoro koji je iz saborskih klupa izašao nakon samo osam mjeseci.

Osvrnuo se pjevač i na aktualnu političku situaciju, ali i na sve učestalije komentare o bujanju ustaštva u Hrvatskoj. "Često se krećem po Hrvatskoj i nisam još sreo te horde podivljalih ustaša, ali vidim da su u nekim državama četnici na vlasti", zaključio je Škoro u intervjuu za Klix.ba.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene