SVAKA ČAST!

INTELEKTUALCI NA SCENI Znate li tko su najobrazovaniji estradnjaci?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možda nikad ne biste to pomislili, no njihova inteligencija je zaista visoka. Provjerite tko su celebrityji koji vas zabavljaju svakog dana, a usto su pravi intelektualci.

Za neke ste znali, za druge nikad ne bi rekli, no ovi celebrityji su među najpametnijima na domaćoj sceni! Na njih se vrijedi ugledati, jer su redom visoko obrazovani, vrijedni i uporni!

Pogledaj i ovo Neda Ukraden luksuzna oaza mira Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

Žanamari Lalić

Pjevačica Žanamari Lalić može se pohvaliti iznimno visokim kvocijentom inteligencije. Žanamari ima IQ čak 156 te je članica Mense. Atraktivna 34-godišnjakinja mami uzdahe svojim izgledom, ali malo tko zna da se u njenoj glavi krije pravo blago. Ova inteligentna dama glazbom se bavi već godinama, a sjajno joj ide i ples. Već neko vrijeme je u braku te je majka djevojčice Gabrijele.

Miroslav Škoro

Možda niste znali, no Škoro je jako obrazovan i inteligentan. Mediji mu znaju tepati da je najškolovaniji hrvatski tamburaš. Škoro je završio dva fakulteta - Građevinski i Ekonomski, a na ekonomiji je i doktorirao! Izjavio je da je doktorat pisao dugo i pedantno te duhovito zaključio kako mu se supruga može pohvaliti da spava sa studentom. U svakom slučaju, svaka čast gospodine Škoro!

OVDJE pročitajte koje su se zvijezde proslavile zahvaljujući samo jednoj stvari.

Mario Kovač

Mladi redatelj završio je režiju, a potom na Filozofskom fakultetu upisao doktorat. Na ideju je došao nakon što je počeo surađivati sa ljudima iz Kazališta slijepih i slabovidnih osoba. Počeo je zapisivati svoje ideje pa sen tako rodila i ideja o doktoratu.

Neda Ukraden

Iznimno je sposobna i pametna i Neda Ukraden. Izgradila je ona bogatu i uspješnu glazbenu karijeru, no ni akademska nije zaostajala. Naime, Neda je diplomirala na dva fakulteta - onom Pravnom i Filozofskom.

OVDJE pročitajte kakve sve zahtijeve imaju poznate pjevačke zvijezde!

Mirela Priselac Remi

Nedina kolegica Mirela Priselac Remi također je diplomirala na Filozofskom fakuletu. Pametna Remi završila je engleski, španjolski te književnost. Književnost je završio i kantautor Bajaga. Prema njihovim stihovima, to bi se itekako dalo prepoznati!

OVDJE saznajte gdje su nestale zvijezde devedesetih.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene